Tepki Yağdı! Gazeteci Ahmet Hakan Sokak Röportajlarının Yasaklanmasını İstedi

Gazeteci Ahmet Hakan, bugün yayınlanan 'Kılıçdaroğlu için hasar tespit raporu' başlıklı köşe yazısında sokak röportajlarının yasaklanmasını istedi. Hakan'ın bu talebi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kanal D canlı yayınında Abdulkadir Selvi'ye yönelik, 'Vallahi Abdülkadir Bey köşende gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor' sözleri gündem olmuştu.

Bu tepkilerin ardından da Ahmet Hakan, köşesinde 'Hep gereğini yaptım, yaparım, yapacağım' başlıklı yazısını yayınlamıştı.

Bugün de Ahmet Hakan, "Kılıçdaroğlu için hasar tespit raporu" başlıklı bir yazı yayınladı. Yayınlanan yazıda Hakan, "Hayatımda hiçbir zaman yasakçı bir tutumum olmadı. Tek istisnası var bunun: Sokak röportajları" sözleriyle sokak röportajlarının yasaklanmasını istedi.

Hakan, "Komşuyu komşuya, anayı oğula, amcayı yeğene, dayıyı bütün mahalleye, mahalleyi şehre, şehri ülkeye düşman eden bir fitne odağı sokak röportajları. Öfke, nefret, kin duyguları ekiliyor tüm topluma bu sözüm ona röportajlarda. Nasıl edilir, nasıl yapılır bilmiyorum ama ülkemizin esenliği açısından eline mikrofon alanın dayıları birbirine kırdırdığı bu zıpırlığa bir son vermenin vakti geldi de geçiyor" ifadelerini kullandı.

Hakan'ın bu talebi de sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Sizin yorumunuz ne konuyla ilgili? Yasaklanmalı mı yasaklanmamalı mı?

Haydi yorumlara...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ünlü Kadınları Köşesine Taşıyarak Ağır Eleştiriler Yapan Ahmet Hakan'ın Magazin Gazeteciliğine Olan Merakını Anlayamadık!
Magazin Gazeteciliğine Soyunan Ahmet Hakan'ın Görev Aşkıyla Sataştığı Ünlü Kadınlar

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
07.10.2022

öfkeyi nefreti sokak röportajları mı ekiyor? ülkenin içinde bulundugu durumdan olmasın sakın bunlar? herkes ülkenin muhalefetine öfke gösterse yine aynı duyarı gösterecek miydin ahmet hakan?

07.10.2022

Cem Küçük: "Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan'ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu’na yaptırdığımız gibi havlıyorsun."

08.10.2022

Kucuk cem ilk defa dogru konusmus

07.10.2022

Ahmet Hakan yasaklansın

TÜM YORUMLARI OKU (41)