Tepki Çeken Barınak Görüntülerine Belediyeden Açıklama: 'Beslenme ve Bakım İhtiyaçları Gideriliyor'

Bolu'nun Gerede ilçesinde, belediyeye ait hayvan barınağındaki köpeklerin çamur içindeki görüntüleri, hayvanseverlerce görüntülenip, eleştirel açıklamalarla sosyal medyada paylaşıldı. Gerede Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise hayvanların beslenme ve bakım ihtiyaçlarının giderildiği, bu yaklaşımın art niyetli olduğu savunuldu. 

Gerede ilçesinde belediyeye ait hayvan barınağındaki köpeklerin kötü şartlarda kaldığını öne süren hayvanseverler, çamur içindeki hallerini görüntüleyip, eleştirel yorumlarla sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerde, köpeklerin kar altında ve çamur içinde oldukları görüldü. 

Kulübeye boynu sıkışarak ölen köpeğin de görüntüsünü paylaşan hayvanseverler, yetkililerden yardım istediklerini belirtti. Görüntülerde, barınağın karşısında bulunan çöplükteki köpek ölüleri de dikkat çekti.

'Beslenme ve Bakım İhtiyaçları Gideriliyor'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bolu Valiliği'nden de açıklama geldi

Bolu Valiliği'nden Gerede'deki hayvan barınağıyla ilgili yapılan açıklamada belediyenin iyileştirme çalışmalarının sürdüğü belirtilerek şöyle denildi:

'Gerede Belediye Başkanlığınca yeni yapılmakta olan hayvan barınağında yaşanan aksaklıklar, Sayın Valimizin haber almasını müteakip 12 saat içerisinde giderilmiştir. Barınak alanına sundurma, sundurma altı zemine ahşap düzenek ve diğer ihtiyaçlar koyulmuştur. Barınak veterinerlerimizin de takibine alınmıştır. Gerede Belediye Başkanlığınca daha da iyileştirme işlemleri sürdürülmektedir. Şu an için hayvanlarımızın yem, su, bakım ihtiyaçları bulunmamaktadır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle takip edilmektedir.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
03.03.2022

Ulan şerefsizler bakacağınız 1 avuç can onu bile hakkıyla becermekten acizsiniz, iki kuruşluk olmayan haysiyetinizle her koşulda kendinize çıkar sağlamaktan geri kalmazsınız

Köpektaparların algı operasyonuna gelmeyin. Hiç biri aç gözükmüyor, çamurda olmaları sorun değil.

03.03.2022

Gerede insanlık nerede derler tamamen dogru Geredeli olarak utanıyorum çoğu yobaz ve ahmak bunlara it değil bit bile emanet edilmez

03.03.2022

Sokaklara salsanız, bundan daha rahat bir ortamda yaşarlardı.

Köpektaparların algı operasyonuna gelmeyin. Hiç biri aç gözükmüyor, çamurda olmaları sorun değil.

TÜM YORUMLARI OKU (13)