Teoman İsrail-Filistin Krizine Yönelik Açıklamalarda Bulundu: "Filistin Yalnız Bırakılıyor"

Gazeteciler; "Fazıl Say'ın yurt dışı konserlerinin iptal edilmesi hakkında ne düşündüğünü" Teoman'a sorunca İsrail- Filistin krizi konusu açıldı. Teoman, İsrail- Filistin krizine dair tutumunu açıkladı.

Teoman, "Fazıl Say'ın politik açıklamaları nedeniyle yurt dışı konserleri iptal oldu. Sizin de iptal olur mu?" sorusuna; "Benim o tip beyanlarım yok."dedi ancak röportaj devamında Filistin-İsrail çatışmasına dair açıklamalarda bulunmaktan çekinmedi.

İnsanların İsrail ve Filistin arasında tercih yaptığını söyleyen Teoman," İnsani açıdan bakarsak İsrail'in yaptığı çok korkunç. Batı ülkeleri kendilerini İsrail'e yakın hissediyorlar ve boykot uyguluyorlar. Halbuki müzisyen Fazıl üzerinde söylüyorum, istediğini söyleyebilmeli. Batı'nın iki yüzlülüğü... İnsan hakları derler ama konu İsrail ve Filistin'e gelince bunlar pek işlemiyor." dedi.

"Türkiye'de kolaların dökülmesi ve bazı mağazaların camlarının indirilmesi gibi eylemler amacına ulaşır mı?" sorusuna Teoman, "İnsanları kırmak istemem ama çocukluğumdan beri, 'Kahrolsun emperyalizm' diye yollarda yürünür ama emperyalizm kahrolmaz. Sadece gösterilerle olacak iş değil, birtakım yaptırımlarla olur. " yanıtını verdi.

Filistin'in yalnız bırakıldığını söyleyen Teoman, "Genelde güçlü olanlar karar veriyor. Şu an İsrail güçlü olduğu için... İsrail, Suudi Arabistan ile ilişkilerini güçlendiriyor. Bütün Arap ülkeleriyle ilişkilerini güçlendiriyor. Filistin orada yalnız bırakılıyor. Orada abluka altına alınmış, su bile bulamayan insan var." ifadelerini kullandı.

Röportajı yapan magazin muhabirlerinin konuyu değiştirme çabalarına karşılık Teoman, İsrail- Filistin çatışması hakkındaki açıklamalarını sürdürdü.

Popüler İçerikler

İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
11.11.2023

hesapsız, dürüst, içten konuşan bir insan her zaman.

11.11.2023

prim kasma çabaları. ulan insanlıktan bahsediyorsunuz adam kayırıyorsunuz israilde yaşayan bebe de filistinde doğan bebek te günahsızdır taraf olmak yerine barışı aramalıyız iki tarafta suçlu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ