Teoman'ın Yakın Gelecekte Bırakması Muhtemel 13 Şey

Ülkemizin en sevilen müzisyenlerinden Teoman, müziği bıraktığını açıkladığında hepimizi oldukça korkutmuştu. Sonra müziğe geri döndü, sonra yine bırakmış olabilir, daha sonra sinemayı bıraktı. Bırakmamış da olabilir. Tüm bu kararsız adımları da göz önüne alarak, ileride bırakabileceği şeyleri sizler için derledik!

1. Korumasını

Ne kadar alkol alacağına korumasının karar verdiğini belirttiğine göre, korumasının işine son vermemesi şaşırtıcı olur. Bu haberi tez vakitte bekliyoruz. 😬

2. Sigara

'Nasıl olur?' dediğinizi duyar gibiyiz, ama kendisi bir baba. Yani, kızı böyle bir ricada bulunursa neden olmasın?

3. İstanbul

Teoman önce müziği bıraktı, sonra İstanbul'u. ''İstanbul'da Sonbahar'' şarkısı öksüz kaldı. Yunanistan'a yerleşme kararı aldı, ama sonra o kararını da sakince yerine bıraktı. Biz onu hiç bırakmadık ama o bizi hep bıraktı.

4. Çapkınlık

Çapkınlık müessesesi kendisi için kutsal gibi görünse de, bir eş ve bir baba olabileceğini hepimize kanıtladı. Eşini bıraktı evet ama, sonuçta isteyince çapkınlığı da bırakabileceğinde hepimiz hemfikiriz bence.

5. Tiyatro

Her üç senede bir güzel sanatların bir dalını bırakan Teoman, müzik ve sinemadan sonra tiyatroyu da bıraksa kim şaşırır ki?

6. Miras

Akıllara kazınan Teoman modunu bırakıp baba olmayı adeta bir zırh gibi üzerine giydikten sonra ne yapabilir? Tabii ki mirasını kızına bırakır. 😍

7. Kendisine sorulan soruları yanıtlamayı

Ne yazık ki böyle de bir gerçek var arkadaşlar. Olur da kendisine sorulan soruları yanıtlamayı bırakırsa, biz neyi bıraktığını nereden öğreneceğiz?

8. Alışveriş yapmayı

İnsan neticede, onun da ihtiyaçları oluyor. Yapması da lazım ama yarın bir gün bunu da bırakmayacağını kim garanti edebilir?

9. Alkol

Teoman alkolü bıraktı aslında, ama alkol Teoman'ı bırakmadı. O da bırakırsa yakın gelecekte bu ikilinin ayrılık haberi gündemimize bomba gibi düşebilir.

10. Arkadaşlarını

Her an her şeyi bırakabilme potansiyeline sahip birinden, arkadaşlarını bırakmamasını da bekleyemeyiz değil mi? Teoman'dan bahsediyoruz sonuçta, daha önce de gece kulübünde bırakıp gitmişti onları. 😔

11. Tatil yapmayı

O kadar da değil artık! Tatil yapmayı da bırakmaz değil mi?

12. Müzik

Müziği bıraktığını açıklayıp sonra yeniden müziğe dönen Teoman her an yeniden müziği bırakabilir. Hatta biz bu içeriği yazarken bile bırakmış olabilir.

13. Açıklama yapmak

E ne yapsın adamcağız? Ne açıklama yapsa gündem oluyor, bir türlü memnun edemedi ki bizi! Kim olsa bırakırdı zaten. 😏

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
17.08.2017

boş içerik

17.08.2017

dalga geçmeyin Teoman'la😒

17.08.2017

sondaki nedir yaa ama adamın sesi çok güçlü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ