Temel Karamollaoğlu, İzmir Mitinginde Halkı Selamladı: 'Selamünaleyküm Sivas'

Millet İttifakı liderleri İzmir’in Gündoğdu Meydanı'nda bugün tarihi bir miting düzenlediler. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşlik etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise halkı selamladığı sırada 'Selamünaleyküm Sivas' sözleri nedeniyle gündem oldu.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
30.04.2023

Ne sivası dede sivasın neresinde bulacan bu kadar CHP liyi

01.05.2023

ilçeye bağlı. bazı ilçeler hala yobazlaşmadı

30.04.2023

Ah be Bu dedeler topluluğunun tümü 14 mayısta tasfiye olacak millet ittifakın yaş ortalaması 65 normaldir İzmir'e Sivas demesi. :) Muhalifim ama 14 mayısta muazzam bir Erdoğan Zaferi geliyor üzülerek söylüyorum.

01.05.2023

hoca, yananlardan değilsin belli.. yakanlardan olduğun günler var, o da bilinçaltından fırtlıyor mnk ılımancıları sizi.. normalde sakalından tutuşturulacak adamlarsınız fakat eşit ağırlık bölümleri kaçırmayalım diye öss de taktik yapmaya benziyor bu seçim diye arada kaynıyorsunuz filhacılar.. bu arada her abbasi potansiyel emevidir, sağlam bir ordu komutanı bir de üye sayısına bakar.

TÜM YORUMLARI OKU (9)