TEMA Vakfı Bağışı Nasıl Yapılır? TEMA Vakfı Fidan Bağışı Ücreti Kaç TL?

Türkiye’de dört bir yanında yangınlar devam ediyor. Yangınların sebebi olarak sabotaj gösterildiği gibi en büyük nedenlerden biri küresel ısınma sonrası değişen iklim düzeni. Akdeniz bölgesinde yaklaşık iki gündür süren orman yangınları sonrası vatandaşlar da harekete geçti. Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) yaşanan orman yangınları sonrasında fidan kampanyası başlattı. Peki, TEMA Vakfı bağışı nasıl yapılır? TEMA Vakfı fidan bağış ücreti ne kadar? İşte fidan bağışıyla ilgili tüm bilgiler…

TEMA Vakfı Bağışı Nasıl Yapılır?

TEMA Vakfının resmi sitesinde yer alan 'Bağış Yap' butonu tıklanır. Açılan sayfada bağış yapılacak seçenekler listelenir. Bağış türünü seçtikten sonra verilen alanlar doldurularak bağış gerçekleştirilir.

TEMA VAKFI SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TEMA Vakfı Fidan Bağış Ücreti Kaç TL?

TEMA Vakfı’nın sitesinde yer alan bilgilere göre fidan bağışı için yapılan açıklama şu şekilde;

“Fidan bağış birim bedeli 13 TL’dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir. Fidan sertifikalarınızın gönderimi, bağışçımızın talebine göre; Kargo, Kurye ve E-Sertifika şeklinde iletilmektedir. Kargo gönderimleri için min. 10 TL ücret alınmaktadır. Kurye gönderimleri sadece İstanbul içi gerçekleştirilmekte olup teslimat ilçesine, semtine ve talep edilen sertifika adedine göre kurye ücreti değişiklik göstermektedir.

Hediye edilen kişi ve kurum adına düzenlenen her basılı sertifika için 3 TL, her e-sertifika için 1 TL sertifika ücreti alınmaktadır. Sertifika örneklerimizi www.tema.org.tr sitesi üzerinde Özel Gün Bağışları alanında bulabilirsiniz. Fidan bağış taleplerinizi sitesi üzerinden Online Bağış adımlarını kullanarak veya Vakıf Merkezimizi ziyaret ederek gerçekleştirebilirsiniz.”

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Tarım Orman- İş Sendikası Başkanı’ndan ‘Manavgat’ Değerlendirmesi: Son 100 Yılın En Büyük Yangını
Türkiye Yanıyor! Bodrum, Didim, Alanya, Kütahya ve Kocaeli...
Bazı Otel ve Binalar Tahliye Edildi: Marmaris'te Orman Yangını
TRT, Antalya'daki Orman Yangınlarını Canlı Verirken Yayını Kesip PKK'lıların Aileleriyle Buluşmasını Yayınladı

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!