TEM Otoyolunda Ispartakule-Mahmutbey Arasında Mahsur Kalan Vatandaşlara 45 Liraya Köfte Ekmek Sattılar

İstanbul Tem otoyolunda Ispartakule-Mahmutbey arasında mahsur kalan vatandaşlardan birisi durumu gözler önüne sermek adına video paylaştı. O vatandaş paylaştığı videoda ayrıca 45 liraya köfte ekmek satıldığını belirtti.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
İstanbul Yerine "Konstantinopolis" Yazdılar! Galatasaray'ın Rakibi PAOK'tan Skandal Paylaşım
YORUMLAR
24.01.2022

Köfte ekmeği 45 TL'ye sattıran ahlâksızlığa neyin sebep olduğu hakkında beyin fırtınası yapalım mı? Netflix, Maske Kimsin Sen?, LBGT, Küvet sahnesi, TikTok, marjinal gruplar, köfte lobisi, Soros, Sezen Aksu, Tarkan, Kemal Sunal'ın zamanında biplenmeyen "eşşoğlueşşek" repliği, Gezi, 1939 Ekonomik Buhranı... Ya da ahlâki çürümüşlüğünü din ile perdelemeye çalışıp kafasına göre oluşturduğu hayali kavramlar ile kendisini dünyanın nadide bir elementi zanneden toplumun siyasi bir hareket ile buna statü kazandırması.

25.01.2022

yok be malzeme pahalı, bide ulaşım, ayağa hizmet var, normal fiyat, meraktan restoran fiyatlarına baktım ucuz bile denilebilir.

24.01.2022

normalde de o fiyat zaten siz nerede yaşıyorsunuz? en son ne zaman dışarıda yemek yediniz?? son zamlardan sonra en ucuz hamburger menü bile 40-50 TL olmuş. bir kase çorba 15-20 TL olmuş. her hangi bir tabak et yemeği 45-60 TL arası.

25.01.2022

evet İstanbul'da normal fiyat. (anormal olduğunun farkındayız ama şuan herşey ateş pahası) Anadolu'yu bilemem ama İstanbul'da çalışan bir kişi öğle yemeği için en az 60-70 TL harcıyor.

25.01.2022

Daha geçen gün dandik bir köfte ekmeğe 35 lira verdim İstanbulda. Bu zamlarda abartılacak bir şey eğil bu. Satıcı da soğukta buz gibi havada satışını yapıyor. On dakika dur durabilirsen. Bu tür durumlarda Kızılay ortaya çıkmalı.

TÜM YORUMLARI OKU (15)