Televizyonu Olmadığı İçin Kısıtlamadan Bihaber Sokakta Müşteri Bekleyen Boyacı Sosyal Medyanın Gündeminde

Boğazım düğüm düğüm...

Pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar kesintisiz devam edecek olan kısıtlama Cuma akşamı 21.00 itibariyle başladı.

Zorunlu durumlar ve kısıtlamadan muaf olanlar haricinde bütün vatandaşlar evlere kapandı.

Ancak Bursa'da evi olmadığı için çocuğuyla birlikte otomobilde yaşadığını söyleyen bir babaya sokağa çıkma kısıtlamasında denetim yapan polisler tarafından ceza uygulandı.

👇

'Evim Yok, Çocuğumla Arabada Yaşıyorum' Diyen Yurttaşa Kısıtlamayı İhlalden Ceza

Yürek parçalayan bir diğer haber ise Gaziantep'ten geldi. 4 çocuk babası Orhan Özcan her gün yaptığı gibi boya sandığı ile sokakta müşteri beklemeye başladı.

Evinde televizyon olmadığı için sokağa çıkma kısıtlamasından da haberi olmayan Özcan, zabıta ekibinin uyarısıyla evine gönderildi.

"Kimse söylemedi bana, 4 çocuk babasıyım, gelirim yok ekmek param yok"

İHA'ya haberine göre 4 çocuğuna bakmak zorunda olduğunu belirten Özcan şunları söyledi:  'Ben 11 senedir buradayım, burası havuzdu bekardım boyacıydım halada aynı işi yapıyorum. Bir gelirim yok, maaş almıyorum yalan söylemiyorum çocukta değilim yaşım 43 bu işle evimi geçindiriyorum. Ne yapayım kime gidip el açayım.'

Sosyal medyada gelen tepkiler ise şu şekilde 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
05.12.2020

Acaba utanan siyasetçi varmı bu babanın çaresizliğini görünce? Şeytan utanır da bizim aç gözlü doymak bilmeyen yöneticilerimiz utanmaz. Ama bu haram saltanatta yıkılacak sonra Hesabın sorulması yakındır.

05.12.2020

Çocuğuna pantolon alamayan ve bu yüzden intihar eden babaya şov yapıyor diyen, kanser hastası kadının cebine para sıkıştıran siyasi gördük hepimiz.Hiç sanmıyorum ki utansınlar.

05.12.2020

Altın varaklardan saraylardan 5 milyon suriden kendi vatandaşımıza sıra gelmiyor. Özür dilerim abim. Başarılı bir yönetim seçmeyi başaramıyoruz.

05.12.2020

Sokak röportajlarını açın izleyin akp mhp kitlesine göre ülkede fakir yok muhtaç yok engelli yok ihtiyac sahibi yok magdur yok, erkekler tarfindan zulme ugrayan kadin yok, işsiz yok atanamayan yok ekonomik kriz zaten yok... Olmayan bir şey varsa o da sizlerdeki vicdan, merhamet... Suç makinesi Erdoğan ailesi katrilyonluk sarayinda rahat yaşasın diye milyonlarca anne baba çocuk sefalet içinde yaşıyor ve utanmadan buna İslam ve adalet diyorsunuz, ülke de her şey güzel gidiyor diyorsunuz...

05.12.2020

Ülkenin üçte birinin durumu iyi diye açlık ve sefalet içindeki üçte biri görmeyen görmek istemeyen ne kadar insan denen zavallı varsa, yetkili varsa tez zamanda koronaya yakalanmasını dilerim. Korona sen bu kötüleri, canavarlari, vicdansizlari götürmezsen bunlarin gideceği yok...

TÜM YORUMLARI OKU (60)