Televizyon Kanalında Çalışanlar Hangi Bölümden Mezun Oluyor?

TikTok kullanıcısı Bengi Turan, televizyon kanalında çalışanların hangi bölümden mezun olduklarını videolaştırdı.

Her gün bizleri ekran başına toplayan televizyon kanalları 7/24 yayın yapsalar da koltuklarımızdan izlediğimiz bu kanalların perde arkasında neler yaşanıyor bilmiyoruz.

Bir televizyon kanalı nasıl işliyor ve televizyon kanalı çalışanları hangi üniversite bölümlerinden mezun oluyor bilmezken, TikTok kullanıcı Bengi Turan bu soruya yanıt niteliğinde bir video yayınladı.

TV kanalında çalışan iş arkadaşlarının mezun olduğu bölümleri videoda paylaşan TikTok kullanıcısı böylece merakımızı epey gidermiş oldu.

İşte o anlar:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yanlışlıkla Yayınladılar: Yemekteyiz'de Yarışmacılara Sufle Veriliyormuş!
Cenaze mi Var? Kızılcık Şerbeti 3. Sezondan İlk Kamera Arkası Geldi!
Seyran Saçına N'aptın? Yalı Çapkını 3. Sezonundan İlk Fotoğraflar Geldi!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
30.08.2024

Uluslararası ilişkiler okumayı çok istemiştim. Kuş beyinli kurs müdürüm babama : bu bölümü okursa diplomayı alır duvara asar başka da bişey olmaz işsiz gezer demiş. Bunu duyan babam puanım bu bölümü en iyi veren üniye yetmesine rağmen okumama izin vermedi. Sonuç istemediğim bi mesleği parası ve şartları iyi olmasına rağmen 12 yıldır yapıyorum. Ama içimde fırtınalar kopa kopa.. işe, sanki boynuma zincir takmışlar gibi sürüklerek gidiyorum.. kendimi kader mahkumu gibi hapiste hissediyorum.. keşke istediğim bölümü okusaydım da işsiz kalsaydım. En azından kendi tercihim olduğu için daha katlanılır olurdu. Siz siz olun sevdiğiniz işi yapmak için her yolu deneyin!

30.08.2024

Ankara Üniversitesi Radyo-Tv Bölümünü 1.likle bitirdim. Bu sayede yurt dışında eğitim hakkı kazandım ve Almanya'da 6 ay uygulamalı eğitim aldım. senelerce saçma sapan kanallarda yönetmenlik yaptım. patronun ya da kanalın yanaştığı partinin televizyonculuk ile alakası olmayan birini getirirler her yerde en başa ve bi b.k bilmeyen adamların saçma kararları ile seciverek yaptığınız işinizden de soğursunuz. yapmamanız gereken bin tane extra iş verirler, yapmazsan işin de maaşın da o bi b.k bilmeyen adamın iki dudağı arasında olduğu için rahatça işine son verir. ha bu arada maaş demişken zaten o da asgari ücret veya çok az üstünde. 17 sene katlanabildim bu saçmalığa ve çok sevdiğim yönetmenliği bırakıp şirket kurdum. sinema-radyo-tv okuyup bu işi yapmak isteyen gençlere tavsiyem şudur: Manyak mısınız olm gidin başka bi iş yapın, o bölümün önünden bile geçmeyin...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ