Televizyon Ekranlarında Ölüm Tehdidi: 'Listem Hazır, Darbeye Kalkan Olursa Bizim Aile 50 Kişiyi Götürür'

Yazar Sevda Noyan katıldığı televizyon programında tepki çeken ifadeler kullandı. Noyan olası bir darbe girişiminde ailecek 50 kişiyi öldürebileceklerini söyledi. Noyan ayrıca 'benim listem hazır' diye belirtti.

Ülke TV’de Esra Elönü'nün sunduğu “Arafta Sorular” programına konuk olan yazar Sevda Noyan tartışma yaratan açıklamalarda bulundu.

"Benim listem hazır"

Noyan programda, “Ya bak 15 Temmuz kursağımızda kaldı. Yani yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yani yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Onu söyleyeyim. Biz çok donanımlıyız bu konuda maddi ve manevi olarak. Biz liderimizin yanındayız. Asla yedirmeyiz. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası” şeklinde konuştu.

Noyan'ın ölüm tehdidi içerikli konuşmasına sosyal medyadan yoğun tepki var...

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
08.05.2020

Umarım yaşına başına bakmadan, ak partili demeden içeri atarlar bunu. 2 gün bile ömründen 5 sene götürür içeride. Yok anlamıyorum ne sanıyor bunlar kendini ya. Liste yapmışmış. Lan yobaz karı, kimsin lan sen liste yapıyorsun. 15 temmuza hazırlıksız yakalanmışmış. Hazırlıklı yakalansan o akşam saklandığından daha güvenli bir yerde saklanırdın. Bi bitmedi yalayacaz diye saçmalamanız.

08.05.2020

Çok merak ediyorum, buna benzer bir sözü muhalefet kanadından bir gazeteci dese kaç saat içerisinde içeri alınır ve hangi terör örgütüne mensup olur kim bilir.???

09.05.2020

Amma ekmeğini yediniz bu darbe mizanseninin. Gerçi ne konuşsun adamlar program yapacak mecbur, e gündem ne? Dolar 7 buçuk diyecek halleri yok ya. Ama bi sormak lazım bu "abla"ya, kendileri akp çıkışlı mi yoksa feto çıkışlı mi? Bana fazla "abla" kıvırması göründü bu laflar.

TÜM YORUMLARI OKU (159)