Televizyon Efsanesi 'Game Of Thrones'un Dizi Sorumlusu 'Keşke Farklı Yapsaydık' Dedikleri Bir Şey İtiraf Etti!

2019 yılında tartışmalı bir şekilde final yapan 'Game Of Thrones' dizisinin sorumluları Benioff ve Weiss, hayranların tepkisini çeken 8. sezon hakkında da açıklamalarda bulunurken, Emmy ödüllü sinemacılar diziyle ilgili değiştirmeyi diledikleri bir şey olup olmadığı sorularına da cevap verdiler.

Açıklamalara birlikte bakalım. 👇

Gelmiş geçmiş şimdiye kadar en beğenilen diziler arasında yer alan bir televizyon efsanesi 'Game Of Thrones' 2019 yılında tartışmalı bir şekilde sona ermişti.

Dikkat çekici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla milyonları ekrana kitleyen dizi, finaliyle herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı.

Karmaşık olay örgüsüyle toplamda sekiz sezon devam eden 'Game Of Thrones'un final sezonu hakkında izleyiciler, karakter gelişimlerinin mahvolduğundan ve dizinin çok aceleci bir şekilde tamamlandığından şikayet etmişlerdi.

O dönem sosyal medyadaki eleştirilerin çoğu George R.R. Martin'in fantastik kitaplarına dayanan popüler uyarlamayı birlikte yaratan WeisWeiss ve Benioff'un yazarlığına yöneltildi.

David Benioff ve Dan Weiss, Netflix'te yakında gösterime girecek bilimkurgu dizisi 3 Cisim Problemi'yle ilgili bilgi vermek üzere Hollywood Reporter'a konuştu.

Benioff ve Weiss, hayranların tepkisini çeken 8. sezon hakkında da açıklamalarda bulunurken, Emmy ödüllü sinemacılara diziyle ilgili değiştirmeyi diledikleri bir şey olup olmadığı da soruldu.

Dizinin sorumluları, ilk sezondaki Gardiyan Mord'u geri getirmek istediklerini hatta ek bir sahne için fikirleri bile olduğunu söyledi.

Benioff, "Keşke yapabilseydik dediğim bir şey var, o da Gardiyan Mord karakteri..." diyerek sözlerine başladı.

Weiss da ekledi: 'Gardiyan Mord'u geri getirmemek hataydı. Her zaman bunu yapmaktan bahsetmiştik.'

Benioff'un bunun için akıllarında bir meyhane sahnesi olduğunu söylemesi üzerine Weiss, şöyle dedi:

'Mord'un meyhanenin sahibi olabileceğini çok geç fark ettik. Arka plandaki o aktörü aynen gardiyan gibi oynatabilirdik ama şimdi küçük bir işletme sahibi olarak. Bu o kadar barizdi ki hiç düşünmeden, bir gün sonra aklımıza gelen bir fikirdi.'

Siz bu açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.👇

İlginizi çekebilir:

Apple TV'nin Tarihi Drama Dizisi 'The New Look'un Oyuncu Kadrosu Netleşti!

👇

Başrolünde Camila Mendes ve Archie Renaux'un Yer Aldığı 'Upgraded' Filminin Fragmanına Gelen Tepkiler

👇

Henry Cavill 'Argylle' Filminin İlk Basın Günü Giydiği Kıyafetiyle Herkesten Tam Not Aldı!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
18.01.2024

ulan kim biliyor o karakteri de geri getireceksiniz mallar, onca yaptığınız hatadan saçma sapan senaryodan sonra yaptığınız açıklama bu mu ? yiğitliklerine bok sürdürmemek için böyle konuşuyorlar yoksa kendileri de farkında çuvalladıklarının

18.01.2024

Dalga geçiyorlar o......u ç.....arı 6 ile 7. Sezonda o kadar iyi değildi ama helede 8.sezon çok kötüydü Bu kadar güzel bir dizi böyle bir sonu hak etmiyordu

18.01.2024

Bende diyorum pişman oldular dannyi öldürdüklerine falan şunları biri dövse keşke

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ