Telefonunun Hafızası Dolduğu İçin 87 Bin TL'ye Yenisini Aldığını Söyleyen Kullanıcı Herkesin Diline Düştü

Hayat pahalılığının her geçen gün katlanarak artması artık tahammül sınırlarımızı zorlarken, sosyal medyadaki çoğu paylaşım da sinirlerimizi bozmaya başladı. Bunlardan biri de sırf telefonunun hafızası doldu diye 87 bin TL değerinde yeni bir telefon siparişi veren bir kullanıcıydı. Genç bir kadın tarafından yapılan bu paylaşım kimilerine göre görgüsüzlük olarak nitelendirilirken, bazıları şaka yaptığını düşündü.

Hayat pahalılığı artık öylesine bir hal aldı ki dün satın aldığımız bir şeyin fiyatı bugün bambaşka bir seviyeye çıkabiliyor. Durum böyle olunca da insanın sinirleri biraz geriliyor.

Biz hayat pahalılığından dert yanmaya başlarken, sosyal medyadaki bazı paylaşımlar göze daha da batmaya başladı. Bunlardan en sonuncusu ise telefonunun hafızası bozulduğu için 87 bin TL'lik yeni telefon siparişi veren bir kullanıcının paylaşımı.

Aşağıdaki paylaşımı yapan kadını çoğu kişi görgüsüzlükle suçlayıp linç ederken, bazıları bunun bir şaka olabileceğini düşündü.

İşte telefonunda hafıza problemi yaşamamak için 87 bin TL'lik yeni telefon siparişi veren kadına gelen tepkiler:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Tabii kendisine yardımcı olmak isteyen yorumlar da gelmiş:

👇

👇

Olayın kurgu olup olmadığını hala sorguladığımız şu anlarda tweet sahibinin şaka yaptığını paylaşması karmaşayı dindirdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

TikTok Fenomeni Bodrum'da Yemeğe Harcadığı Parayla Goygoycuların Diline Düştü
Hande Erçel'in Mayolu Pozunu Cesur Bulan Twitter Kullanıcısı Goygoycuların Gazabına Uğradı

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
YORUMLAR
17.08.2023

Neye kime tepki göstereceğimize şaşırdık iyice espri yada ironi yaparken ekstra açıklamak gerekiyo heralde o uygulamaların çok yer kapladığına çözüm için almak istediği telefonun fiyatına gönderme yapmış 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ Alabileceği ihtimali bile zoruna gidenler saldırmış ahaha şaka gibi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ