'Telefonunu Çıkar' Muhabbeti Boyut Atladı: 'Bu Tişörtü Giyiyorsan Ayda 5-6 Kez Et Yiyorsundur'

Z kuşağından bir genç daha 'telefonunu çıkar' ekolünden bir dayının şiddetine maruz kaldı. Gencin 100 liralık tişört giydiğini öğrenen dayı, muhteşem bir analiz yaparak 'Sen ayda 5-6 sefer et yiyorsundur' dedi.

Bir sokak röportajı esnasında 'Aldığım tişört 100 lira. Kışı bununla geçirmek zorundayım' diyen gence tasarruf çağrısı yapan dayımız, 'Oğlum bunun 10 liralığı da var. Böyle yüksek takılırsan ohooo... Ben bu kabanı 15 sene oldu temizletip temizletip giyiyorum. Tasarruf yapacaksın' dedi.

Bir başka vatandaşın 'Delikanlıya sorar mısın ayda kaç kere et, balık yiyor?' diye araya girmesi üzerine dayımız, 'Haline bakarsan ayda 5-6 sefer et yiyor belli. 100 liralık tişört giyiyor arkadaş. 100 liralık tişört giyersen ayda 5-6 sefer et yediğin belli olur.' dedi.

O anlar 📹

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR

21. yüzyılın sıradan temel ihtiyacı haline gelen şeylerin bu et kafalılara lüks gelmesi.sende 5 6 kere et yesen bunları söylemezsin zaten.proteinsiz.

05.12.2021

şunlara bir ben denk gelemiyorum..temizleyip temizleyip dövmek istiyorum. sen kimsin lan çocuğun yediğini içtiğini giydiğini sorguluyorsun..

06.12.2021

denk gelmiyoruz çünkü böyle tipler düşündüğümüzden daha nadir aslında. Yani röportaj yapan kişi yüz kişiye fikrini soruyorsa birkaçı böyle ancak harbiden saçma sapan konuştukları için çok dikkatimizi çekiyorlar

05.12.2021

10 liraya olanının linkini alabilir miyim

TÜM YORUMLARI OKU (15)