'Telefonunu Çıkar Göster' Diyen Kadına Sinirlenen Genç, Telefonunu Yere Fırlatıp Param Parça Etti

Ee şimdi hiç telefonu yok, sırtındaki monttan mı sen zenginsin diyeceksiniz?

Zeyrek isimli YouTube kanalının sokak röportajı sırasında gençler ile dayılar sakin sakin konuşurken, araya bir kadının girip, 'Telefonunu çıkar göster' demesiyle bir genç sinirlenerek telefonunu fırlatıp kırdı.

İşte o anlar: 👇

Zeyrek isimli YouTube kanalının sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
11.01.2022

bütün telefonları çıkaralım alın sokun bir yerlerinize rahat edin !

Amk gerizekalı asalakları bu çağda telefon buzdolabı gibi temel bir ihtiyaçtır. Millet Marsta koloniler kuruyor bu çağdışı maymunlar hala telefon derdinde. Telefonu lüks gören gerizekalılar bide 2023'te dünya lider/dünya süper gücü olcaz diye saçmalıyor:D Lozanı 100 yıllık sanan parazit sürüsü

12.01.2022

Telefon.. Araba.. Ev.. Giysi.. Yemek.. Bunlar insan olarak temel ihtiyactir.. Ve insanlar temel ihtiyaclarini karsilamak icin it gibi çalışıyor ve karsiliginda diledigini aliyor.. Simdi sormak istiyorum... be karaktersiz 2022 yilindayiz teknoloji almış basini yurumus butun dunyada.. her sey seri uretime gecmis elin gevuru bir aylik maasiyla son model araba cekiyor altina.. Bizimkiler 3 kurusluk telefonu zenginlik saniyor.. ezikligi yoksullugu.. Oyle benimsemis ki.. Saniyorki ne kadar az malim olursa o kadar musluman olurum.. Lan Allah senin neyini sevsin be.. Perisanligini mi.. Coplukte gecen hayatini mi. Bu kadar vizyonsuz.. Bu kadar dar bakisli olmak nasil bu kadar moda olur.. Aklim almiyor.. Bilim yok.. Sanat yok.. Felsefe yok.. Teknoloji yok.. Sistem yok.. Gecmis oraya elinden gelen tek sey cikar telefonunu demek.. Ezikligin tukenmisligin limitine gelmis.. Elin gevuru kiciyla guluyor haline haberi yok.. Gelmis bugunume sukur diyor ya..

17.01.2022

65 yaşında bir amcanız olarak,şapka çıkarıyorum yorumunuza, helal olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (11)