Telefon Yakalattı! Müge Anlı'daki Hatice Musaoğlu Vakasında Oğlu Aydın Musaoğlu Tutuklandı

Tüm Türkiye'nin çok konuştuğu Hatice Musaoğlu vakası 18 yıl sonra Müge Anlı'da çözüldü. Talihsiz kadının oğlu Aydın Musaoğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Aydın Musaoğlu annesini kasten öldürmekten tutuklandı.

Günlerdir tüm Türkiye'nin çok konuştuğu Hatice Musaoğlu vakası nihayet Müge Anlı'nın programında çözüldü.

18 yıl önce Kastamonu'da ortadan kaybolan Hatice Hanım'ın oğlu Aydın Musaoğlu annesini kasten öldürmek suçlamasıyla tutuklandı.

Aydın Musaoğlu Müge Anlı'nın önceki programlarında cinayeti ağzından kaçırmıştı. Aydın, "Annemi öldürmeden önce" ifadelerini kullanmış ve aslında cinayeti itiraf etmiş olmuştu. Eşi de aynı şekilde "Kaynanam ölmeden önce" ifadesiyle bu iddiayı güçlendirmişti.

Aydın Musaoğlu, annesinin Trabzon'a kaçtığını iddia etmiş ve hiçbir şekilde suçunu itiraf etmemişti. Ancak Müge Anlı'daki dil sürçmesi (!) gözaltına alınmasına yetmişti.

Musa Aydınoğlu'nunu tutuklanmasına yol açan ifadesi annesinin yanında götürdüğünü iddia ettiği telefon oldu. Aydın'ın annesi Hatice Musaoğlu'nun telefonuna kendi SIM kartını taktığı ortaya çıktı.

Nevin Musaoğlu ise arama çalışmaları sırasında dakikalarca sessiz kaldı. Aramalarda Nevin'in dakikalarca süren sessizliği dikkat çekti. Kendisi de gözaltına alındı.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Müge Anlı'nın Yayındaki Sözlerini Üstüne Alınan Demet Akalın'dan Cevap Gecikmedi!
Öldüğünü Ağzından Kaçırdı! Müge Anlı'da Aranan Kayıp Kadın ile İlgili İkinci İtiraf...
Cinayeti Ağzından Kaçıran Aydın, Müge Anlı'ya Çıkıştı: "Kadın-Erkek Ayrımı mı Yapıyorsun?"

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR

adam ve kardeşleri büyük ihtimalle akraba evliliği ürünü çocuklar hiç biri kendini ifade edemiyor hepsi düşük iq lu tipler işin ilginç yanı zamanında bu düşük iq lu adam bile adaleti 18 sene kandırmış ,hey yavrum hey zamanında ilk okul mezunu kafası çalışan birinin bile üç günde çözebileceği cinayet bile kapatılmış kimbilir bunun gibi niceleri var

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ