Telefon Teknik Servis Standartlarına Yüksek Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Çağdaş Yorum: Fixplan

Fixplan 2018 yılında, Türkiye’nin ilk ve tek yerinde tamir araçları ile dilediğiniz adreste cep telefonu teknik servis hizmeti vermeye başlayan firması olarak kuruldu.

Fixplan Teknik Servis

Kurulduğu ilk günden itibaren amacımız, Türkiye’de teknik servis standartlarını çağdaş, etik ve üretken bir seviyeye, eğitimli ve başarılı bir ekiple yükselterek,  layık oldukları profesyonel ve güvenilir hizmeti, en hızlı şekilde müşterilerimize sunmaktır.

Fixplan olarak şu anda ağırlıklı olarak Apple iPhone servis işlemleri sunuyor. iPad, Samsung, Huawei, Xiaomi gibi cihazlara da hizmet veren Fixplan hizmet ağını sürekli olarak genişletiyor.

30 Dakikada, dilediğiniz adreste!

30 Dakika gibi kısa bir sürede ve dilediğiniz adreste yerinde tamir hizmeti sunmanın yanı sıra, fixplan.com.tr adresinde güncel servis fiyatlarını yayınlıyor, online randevu ve online ödeme imkanı sunuyoruz. Orijinal parça kullanılan tüm tamir işlemlerine 1 yıl garanti veriyoruz. Ayrıca Deloitte, DSİ, Atılım Üniversitesi, TED Koleji, Onedio gibi yüzlerce büyük ve orta ölçekli kurumsal müşterilerimize sözleşmeli olarak teknik servis hizmeti sağlıyoruz.

Kalite standartları

Tüm Fixplan Teknik Servis şubelerinde, yöneticiler, teknik personel ve asistanlar da dahil olmak üzere tüm ekip düzenli olarak sektörel ve kişisel gelişim eğitimleri almakta, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Standartı doğrultusunda yazılı dokümanlarla ortaya konmuş uygulamalar ile müşteri memnuniyetini en yüksek standartlarda tutmaktadır.

Standartların sürekli iyileştirme hedefi doğrultusunda periyodik iç denetimler, teknisyen performansları, müşteri memnuniyeti ve beklentileri izlenmekte ve geliştirilmektedir.

Fixplan olarak, yenilikçi ve mükemmel hizmet kalitesi ile insanlara hayal ettiklerinin ötesinde bir hizmet sunmayı hedefliyor, her gün bu doğrultuda çalışıyoruz.

Franchising sistemi

Fixplan olarak Franchising sistemi ile büyümeyi hedefliyor, tüm Türkiye’de aynı standartlarda hizmet sunmak için gerekli tüm altyapıyı sağlıyor ve eğitime çok önem veriyoruz. Fixplan şubelerinde ya da yerinde tamir araçları ile hizmet sunan teknik ekibimizin iletişim becerilerini ve teknik bilgilerini hemen fark edeceksiniz. Özellikle bu konuda çok fazla olumlu geri dönüş ve yorum almaktayız.

Ekonomik fiyatlar

Sadece 25 TL gibi bir fiyat farkı ile profesyonel bir mobil teknik servis atölyesi ve teknisyen kapınıza kadar geliyor. Teknik servis işlemlerinde, özellikle maliyeti yüksek parçalarda müşterilerimize hem orijinal ürün seçeneği hem de müşterilerimizin ekonomik durumlarına göre farklı fiyatta çeşitli yedek parçaları yine Fixplan garantisi ile sunuyoruz. Ayrıca sunulan garanti kapsamında, uygun fiyatlı ekrandan herhangi bir sebeple memnun kalınmadığı taktirde ve takılan ekranda çizik-kırık gibi hasarlar yoksa aradaki farkı ödeyerek orijinal ekran ile değişimini sağlıyoruz.

Süreç yönetimi

Fixplan’a özel teknik servis yazılımı (FixApp) ile yerinde tamir süreçlerimizi, stoklarımızı, randevularımızı, parça taleplerimizi ve çok daha fazlasını tek uygulama üzerinden kontrol ediyor ve yönetiyoruz. Hata payını ve olası aksaklıkları minimuma indirmek için sürekli yatırım yapıyor ve tüm parçaları stoklarımıza girmeden önce test ediyoruz.

Ücretsiz kargo

Yerinde tamir hizmeti dışında, Fixplan mağaza ve ofislerinde hizmet alabilir, Türkiye’nin her yerinden ücretsiz kargo ile cihazlarınızı gönderebiliyorsunuz.

iPhone anakart onarımları konusunda en üst düzey teknoloji, ekipman, bilgi, birikim ve MEB sertifikalı teknik kadromuz ile çalışıyoruz. Yani biz yapamıyorsak, o cihaz yapılamaz diyebiliyoruz.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
12.02.2021

YU-RA iletişim - Konak, 896. Sk No:2, 35670 Konak/İzmir - 0 555 327 32 71 - 0 232 489 28 90 - iphone, xiaomi, samsung, lg, huawei telefonlar hakkında bilgilendirme, ikinci el bilgisayar ve cep telefonlarınızın alım satım, tamir, teknik servis işleri, pil değişimi, kapak değişimi, kılıf değişimi işleriniz için mağazamızda sizleri bekliyoruz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ