Onedio Logo

Telefon Dolandırıcısını Dolandırıp Arkadaşlarına Kahve Ismarladı!

Kapak Görseli

İHA'nın haberine göre, Sivas'ta Fatih Çağlar isimli bir vatandaş, kendini komiser olarak tanıtan biri tarafından dolandırılmak istendi. Dolandırıcı, Çağlar'ın banka hesaplarının dolandırıcılık olayına karıştığı iddiasıyla kandırmaya çalıştı. Dolandırılmak istendiğini başından itibaren anlayan Çağlar ve arkadaşları, dolandırıcıya hiç unutamayacağı bir ders verdi. Dolandırıcıdan bankaya gitmek için taksi parası isteyen Çağlar, aldığı parayla arkadaşlarına kahve ısmarlayıp dolandırıcıdan helallik istedi.

Geçtiğimiz günlerde kendini komiser olarak tanıtan biri Fatih Çağlar'ı aradı. Çağlar'ın hesaplarının dolandırıcık suçlarına karıştığını söyleyen dolandırıcı, Çağlar'dan bankaya gidip kredi çekmesini istedi.

Geçtiğimiz günlerde kendini komiser olarak tanıtan biri Fatih Çağlar'ı aradı. Çağlar'ın hesaplarının dolandırıcık suçlarına karıştığını söyleyen dolandırıcı, Çağlar'dan bankaya gidip kredi çekmesini istedi. Görseli

Karşısındakinin dolandırıcı olduğunu ilk anda fark eden Fatih Çağlar ve arkadaşları, dolandırıcıyı kandırmak için bir oyun oynamaya karar verdiler.

Karşısındakinin dolandırıcı olduğunu ilk anda fark eden Fatih Çağlar ve arkadaşları, dolandırıcıyı kandırmak için bir oyun oynamaya karar verdiler. Görseli

Dolandırıcı Fatih Çağlar'a kredi çekmesini istemişti. Çağlar da bankaya gidecek parası olmadığını söyleyerek dolandırıcıdan taksi parası istedi.

Dolandırıcı Fatih Çağlar'a 200 lira taksi parası gönderdi. Çağlar gelen parayla arkadaşlarına kahve ısmarladı.

Arkadaşlarıyla çektiği fotoğrafı dolandırıcıya gönderen Çağlar dolandırıcıyla, "Abi dekont burda" diyerek dalga geçti. Ava giderken avlanan dolandırıcı ise, "Ayıp ettin" cevabını verdi.

Kendisinden helallik isteyen Çağlar'a hakkını helal etmeyen dolandırıcı, "Helal etmiyorum. Bunu nasıl becerdin" diyerek isyan etti.

Dolandırıcı öfkesi geçtikten sonra Çağlar ve arkadaşlarını tebrik ederek, "Kolay gelsin, aferin" dedi.

Diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz 👇

MASAK Radarına Takılan Dilan Polat ve Engin Polat'a Ait İş Yerlerine Baskın Düzenlendi!
Telefon Dolandırıcılığına Dikkat! 'Mesajlardaki Linke Tıklamayın'
Kahramanmaraş Depremini Günler Öncesinden Bilen Kahinden Türkiye'yi Korkutan Açıklama

Popüler İçerikler

Türkiye’de Kritik Gün! Abdullah Öcalan’ın ‘Silah Bırakma’ Çağrısı Saat 17:00’de Okunacak
Türkiye’de Kritik Gün! Abdullah Öcalan’ın ‘Silah Bırakma’ Çağrısı Saat 17:00’de Okunacak
Yeni Emeklilik Sistemi Geliyor: Tamamlayıcı Emeklilik Sistemiyle Tüm Çalışanların Maaşı Her Ay Kesilecek
Yeni Emeklilik Sistemi Geliyor: Tamamlayıcı Emeklilik Sistemiyle Tüm Çalışanların Maaşı Her Ay Kesilecek
Yaşanan Gerginlik Gündem Olmuştu: Tamer Karadağlı Nihal Yalçın'ın Arkasından Yaptığı Mimikler Hakkında Konuştu
Yaşanan Gerginlik Gündem Olmuştu: Tamer Karadağlı Nihal Yalçın'ın Arkasından Yaptığı Mimikler Hakkında Konuştu
YORUMLAR
26.10.2023

Böyle ayıp olmaz dolandırıcı kardeş git savcılığa şikayet et bence 😅😅😅

26.10.2023

Asıl komik olan dolandırıcılar sahte bilgilerle dilediği gibi telefon hattı açtırabiliyorken bizim anamızın kızlık soyadına kadar istemeleri. Bu memleket nasıl hala batmadı hayret ediyorum.

Matrix gibi işte

26.10.2023

Bi de trip atıyor ayıp ettin ne

TÜM YORUMLARI OKU (11)