Teleferik Faciasında Belediye Başkanının da Aralarında Olduğu 5 Kişi Tutuklandı

Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili gözaltına alınan aralarında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5 kişi tutuklanırken, 7 kişi serbest bırakıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasına ilişkin 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını, 8'i için adli kontrol kararı verildiğini, 1 kişinin serbest bırakıldığını bildirdi.

Adalet Bakanı Tunç, sosyal medya hesabından Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde gerçekleşen 1 kişinin hayatını kaybettiği 17 kişinin yaralandığı teleferik kazası ile ilgili paylaşım yaptı.

Tunç, 1 Cumhuriyet Başsavcıvekili ve 1 Cumhuriyet Savcısının koordinasyonunda, 2 iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, 2 makine uzmanı ve 1 elektrik uzmanından oluşan bilirkişi heyeti tarafından detaylı olay yeri inceleme ve keşif çalışması yapılarak ön raporun hazırlandığını belirtti.

Bakan Tunç, kaza sonrası başlatılan soruşmada, 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını, 8'i için adli kontrol kararı verildiğini, 1 kişinin serbest bırakıldığını belirterek, "Hepimizi üzen olayla ilgili adli soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülmektedir" dedi.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR

depremde 55 bin kisi oldu bir o kadar kisi kayboldu kac belediye baskani iceride merak ettim.

14.04.2024

Çok haklısınız belediye başkanları tutuklanmadığı gibi çevre şehircilik bakanı görevden alınmayıp üstüne bir de İstanbul'a belediye başkanı adayı yapıldı.. Kendilerine geldimi tüm olumsuz olaylar kader /asrın felaketi olur...

14.04.2024

Adam göreve geleli 14 gün olmuş, Eski belediyenin hiç mi suçu yok. Adalet mi oda ne?

14.04.2024

Arkadaşlar şimdiki başkan Anet AŞ yani teleferik denetleme şirketinin müdürü olduğu için tutuklanmış. Belediye başkanı olması ile ilgisi yokmuş yani. Onedio yazmaz ben yazayım

14.04.2024

Akp zamanında kontrolleri yapılmadı, sonra seçimle daha yeni gelmiş olan başkan tutuklandı öyle mi? İkiyüzlülükte hiç şaşırtmıyorsunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (48)