Tele1 Sunucusundan Tepki Çeken Sözler: 'Polisler Türkiye'de Cemevlerine Girip Rahatlıkla İşeyebiliyor'

Tele1 televizyonunda sabah programını sunan Musa Özuğurlu, yaptığı açıklamalarla tepki çekti. Özuğurlu programında 'Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başında olduğu teşkilatın memurları Türkiye'de cemevlerine girip rahatlıkla işeyebiliyor' ifadelerini kullandı.

Alman polisi 21 Ekim'de Başkent Berlin'deki Mevlana Camisi'ne 150 polis ve polis köpekleriyle baskın yapmıştı. Camiye botlarla giren polislerin görüntüleri tepki çekmiş, Erdoğan, Alman Şansölyesi Angela Merkel'e uyarıda bulunmuştu.

İşte o ifadeler 🎥

Alman polisinin yaptığı baskınla ilgili konuşan Özuğurlu, ''Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başında olduğu teşkilatın memurları Türkiye'de cemevlerine girip rahatlıkla işeyebiliyor. Böyle olduğu halde Erdoğan, Merkel'i rahatlıkla eleştirebiliyor.'' dedi.

Bakan Yardımcısı Çataklı: 'İçimizdeki Fransızlarla da uğraşıyoruz'

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
29.10.2020

yalanini sikeyim götveren.. Polisler diye cogul kullanmasi da teskilatin görev alani gibi hissetiriyor.. vay amk icimizdeki fransizi..

29.10.2020

Ulan ibneler eve Galoşla girin Diyen kızı vuran polisi alman polisimiydi a ibine?!

29.10.2020

Yimpaş holding, ihlas Holding, deniz feneri ve benzeri vurgunları Camilerde Üslenerek ve Ve camileri paravan gibi kullanarak yaptıkları için Almanya’daki camiler Alman polisi için ibadethane olarak görülmüyor olabilir! Camiye önce sen Saygı duyacaksın her türlü Dünyevi işi cami dışına bırakacaksın ki elin Alman’ı da senin ibadethanem dediğin yere Saygı duysun!

29.10.2020

Ooo işemeli sıçmalı fantazi var gene... yalnız abi polis diye genelleme yapmış, yapmasın. Eğer doğru ise, 3 5 şuursuz polis desin kim olduklarını desin zaten gereği yapılır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ