TELE1 Ekranlarında Deprem Hakkında Analizler Yapan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy: 'Gelmeyeceğim Bir Daha'

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelmişti. Üşümezsoy, beklenen büyük İstanbul depremi için de ''Büyük İstanbul Depremi' fikrini ortaya atan ABD'li jeofizik uzmanı Ross Stein dahi hatalı açıklamalarını kabul edip, 6.5 şiddetinde bir depremin o da ancak yüzde 1-2 ihtimalle olabileceğini ifade ediyor ancak Türkiye'deki bazı profesörler ilk açıklamayı baz alıp bu yeni açıklamaları görmezden geliyorlar' demişti.

TELE1'de katıldığı programda Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile ilgili analizlerde bulunan Üşümezsoy, sık sık sözünün kesildiği anlarda sinirlendi. O anlarda ise 'Gelmeyeceğim bir daha' dedi.

İşte o anlar: 👇

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy Kimdir?

Yeni Deprem Uyarısında Bulunan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy Kimdir? Şener Üşümezsoy'un Kariyerine Dair Detaylar

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
16.02.2023

İyi hoş diyorsun ama diğer Proflar tarihsel depremleri, tarihsel depremlerin hasar verdiği yerleri, fay hattı haritalarını vs. vs. kanıt göstererek olacak diyor, sağlam konuşuyorlar yani. Hem olmayacak olsa ne olur biz sağlamlaştıralım olmayacaksa da bir şey kaybetmeyiz ama sen yanılırsan kaybedeceklerimizin haddi hesabı olmaz.

16.02.2023

şener hocayı uzun süredir takip ediyorum adam Naci görür gibi önceki yıllarda ortaya bir tez atıp o. Tez çürüyüncede yeni bir şey ortaya atmiyor ve adam 99 depremi maraş depremi düzce depremi gibi depremleri öncesinde bilmis ve uyarmıştır.Hatta bu büyük istanbul depremini söyleyen ilk yabancı isimde kendi söylediğinin hatalı olduğunu kabul etmiştir.şener hocanın dediği gibi rant yapiyorlar.Herkes istanbul istanbul dedi ama maraşta büyük depremler oldu.Sener hoca onlem almayalim demiyor.Herkes bi istanbula takmış anlamış değilim.Boydan boya kırılacak diyorlar ama fay 99 depreminde kırılmış tabiki sadece allah bilir ama şener hocayı arka plana atiyorlar.sener hocayi izlerseniz anlayacaksiniz.

16.02.2023

Değişik bu ,başka kanalda yine birini fırçalayıp trip atıyordu

19.02.2023

Adama 22.10 da müdahale etmeye başlamışlar, 17 dakika içinde defalarca kesmişler. Adam da sinirlenmiş. Yahu, başkası yapınca kızan Tele 1 aynı şeyi kendi yapmış ayıp olmuş konuğa. Siz çağırmışsınız adam gelmiş. Dinleyin diyorsa dinleyin da!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ