Türkiye’de milyonlarca kişiye istihdam sağlayan tekstil ve hazır giyim sektörü, konkordato ilanları, kapanan fabrikalar ve işten çıkarmalarla son yılların en ağır krizini yaşıyor. Sektör temsilcileri, yaşananların geçici değil, yapısal bir çöküşe işaret ettiğini vurguluyor. Finansmana erişim, düşük faizli krediler, kur istikrarı ve ihracat teşvikleri acil talepler arasında yer alıyor.
seçimlerden sonra akp kazanınca, köprüleri yolları kemirirsiniz diyen adamı linçlemeyip de dinleseydiniz dicem de, kime dicem nato kafa nato mermer, üstünde pantolon var ekonomik kriz yok diyenlere ne anlatıcan zati.
NOGAYIN SİYASİ KÖŞESİ : BEYAZ TREN KAÇTI, KARA TREN RAYDAN ÇIKMADAN UYANMA... https://nogaysiyaseti.blogspot.com/2025/12/beyaz-tren-kacti-kara-tren-raydan.html?spref=tw