Teknolojinin Gözde Markası Samsung'un Fiyat Performans Ürün Önerileri

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 04.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Samsung; telefon başta olmak üzere akıllı saat, tablet ve daha birçok ürünün satışını yapan ünlü bir teknoloji markasıdır. Yıl içerisinde birçok kişi Samsung telefon önerileri gibi aramalar yaparak kendine en uygun modeli bulmaya çalışır. 

Eğer siz de Samsung'un en iyi telefonu nedir ya da Samsung önerileri nedir gibi sorulara cevap arıyorsanız içeriğimizi mutlaka incelemelisiniz!

7. Galaxy Z Flip4

Bu telefon sayesinde telefonunuzu nereye koyacağınızı dert etmenize gerek kalmayacak! Katlandığı zaman her yere rahatlıkla sığabilen bu telefon kullanıcılarına büyük kolaylık sunuyor. 

Gelişmiş dayanıklılığı sayesinde hiç olmadığı kadar güçlü olan bu telefon 6,7 inçlik ekranı ve ultra ince camı ile harika bir görsellik deneyimi sağlıyor. 

Fiyat: 29.999 TL

Kullanıcı yorumu: bu yorumu şu anda bu telefonla yazıyorum :). çok şık güzel bir telefon. paketleme de özenliydi.

Link burada

6. Samsung Galaxy A32

128 GB hafızaya sahip olan beyaz renkteki Samsung Galaxy A32 çok tercih edilen telefon modelleri arasında yer alıyor.  

A32 64MP ana kamerası sayesinde yüksek çözünürlükte çekim yapmanıza imkan tanıyor. Aynı zamanda A32'nin dörtlü arka kamerası sayesinde fotoğraflarınızı bir üst seviyeye taşıyarak gece gündüz net fotoğraflar çekebilirsiniz.

Fiyat: 6.898.99 TL 

Kullanıcı yorumu: kesinlikle tam f - p ürünü

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Galaxy Watch 4

Bu teknolojik ürün ile fitness ilerlemenizi takip edebilir ve hedefinize ulaşmak için vücudunuzun yağ yüzdesi, kemik kas oranı, vücut sıvı miktarı ve buna benzer pek çok bilgiye sahip olabilirsiniz. 

Aynı zamanda uyku takipçisi olan bu ürün siz uyurken sizin uyku evrelerinizi sizin yerinize takip ve analiz eder. Gelişmiş ölçümleri ile de kanınızdaki oksijen seviyesini ölçer ve sizin için en iyi seçenekleri sunar. 

Fiyat: 3.499 TL 

link burada

4. Galaxy Buds2 Pro

Galaxy Buds2 Pro kaliteli dinleme deneyimi için 24bit Hi-Fi ses sunar ve aynı zamanda da kulağınıza tam oturan yapısı ile tüm gün müziğin keyfini çıkarmanızı sağlar. 

3 adet yüksek SNR'ye sahip olan mikrofonu ile Buds2 Pro, rüzgar gibi hafif sesleri bile ortadan kaldırır ve dış gürültüleri engeller. 

Fiyat: 3,499 TL 

Kullanıcı yorumu: bir kulaklığa bu kadar para verilir mi diyen arkadaşıma kulaklığı takıp 360 derece ses özelliği ile İbrahim Tatlıses dinlettim ve kulaklığa aşık oldu gidip oda aldı mutlaka tereddüt etmeden alın mükemmel bir kulaklık böyle bir ses deneyimi olamaz.

link burada

3. Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inç ekranı ve 12 MP kamerası ile eşsiz bir kullanım deneyimi sunuyor. Galaxy Tab S8, sahip olduğu S pen ile birçok aracın kontrolünü tek başına üstleniyor ve aynı zamanda fikirlerinizi yazmanıza, çizmenize ve karalamanıza imkan sağlıyor. 

Galaxy Tab8 zırh alüminyum kasası ile de her türlü çarpma ve düşmeye karşı koruma sunuyor.

Fiyat: 20.999 TL 

Buradan satın alabilirsiniz.

2. Galaxy Tab S7 FE

Galaxy Tab S7 FE'nin 12,4 inç ekranındaki canlı renklerin keyfini yaşayın. Capcanlı görüntüler sunan bu ekran ile ayrıntıları daha net bir şekilde görebilirsiniz.

Galaxy Tab S7 FE, sekiz çekirdekli işlemcisi ile izleme ve oyun deneyiminizin sürekli ve hızlı kalmasını sağlar.

Fiyat: 7.700 TL

Kullanıcı yorumu: Performans arayanlar için güzel ürün.

Buradan satın alabilirsiniz.

1. Samsung Galaxy A53

Eğer oyun oynamayı ya da saatlerce video izlemeyi seviyorsanız Samsung Galaxy A53 uzun ömürlü pil ömrü ile tam size göre!

128 GB depolama alanına sahip bu telefon ile anılarınızı dilediğiniz gibi biriktirebilirsiniz.

Modern tasarımı ile dikkat çeken A53 aynı zamanda sonsuz ekranı ile de oyunlarınızı en eğlenceli şekilde oynamanızı sağlar. 

Fiyat: 10.150 TL

Kullanıcı yorumu: gerçekten çok güzel kaliteli ürün.

Buradan satın alabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Her İşinizi Halledebileceğiniz Fiyat Performans Notebook ve Tablet Tavsiyeleri
Fazla Aramana Gerek Yok! Bir Evin İhtiyacı Olacak Beyaz Eşyalarını Listeliyoruz!
Çeyizinde Eksik Kalmasın! Bir Evin Olmazsa Olmaz 10 Küçük Ev Aleti

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu