Teknoloji Tutkunlarının Sevinçten Gözlerini Yuvasından Çıkartacak Hediye Önerileri

Gün geçmiyor ki hayatımızın bir parçası olan teknolojik eşyalara yenisi eklenmesin. Bizi kendine hayran bırakan en şahane elektronikleri sizin ve sevdikleriniz için seçtik. Eşe dosta akrabaya alınabilecek, herkesi mutluluktan havalara uçuracağına şüphemizin olmadığı teknolojinin en iyilerinin yer aldığı içeriğimiz şöyle:👇🏽.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

1. Bilgisayar başında çok zaman geçiren birine alınabilecek en iyi seçeneklerden biri tabii ki kablosuz klavye mouse seti.

Retro görünümü ve beyazlığıyla kategorisinin en çok satan ürününe merhaba diyelim. 45x13 ebatındaki klavyesiyle değerlendirilmek için sizi burada bekleyen ikili hakkında bir kullanıcı yorumu şöyle:

Ürün çok kaliteliydi, hediye aldım pişman olmadım.

Fiyatı: 249,99 TL.

2. Philips speed pro max içinde safiye barındıran herkesi havaya uçuracaktır.

Philips dikey süpürgenin en büyük özelliği şarjı azalsa bile performans düşürmüyor oluşu. Evde arabada anında temizlik yapabileceğiniz kablolu süpürgeden daha yüksek performans sergileyen önerimizin detayları için tıklayın.

3. Xiaomi mi 6 akıllı saat.

Xiaomi bu işi çok iyi yapıyor. 20 gün pil ömrü, 50 metreye kadar suya dayanıklılık adım sayar müzik ses kontrolü gibi birçok işlevi gerçekleştirebileceğiniz Xiaomi kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için güzel bir seçim olacaktır.

Fiyatı: 528,65 TL. Burada.

Diğer xiaomi bileklikler için tıklayın.

4. Arabayla çok seyahat ediyor yada eden yakınlarınız varsa...

Şarjlı araç içi tutucu onları çok mutlu edecektir. Yüksek mıknatıs gücü ve hızlı şarjıyla kullanıcılarının favorisi olan ürün burada.

Fiyatı: 588,90 TL.

Farklı seçenekler için tıklayın.

5. Redmi buds 3lite bluetooth kulaklık.

Tasarımı ve ses kalitesinden fazlasıyla memnun kalacağınız kulak içi bluetooth kulaklık uzun süre şarj sorunu yaşatmayanlardan. Xiaomi garantili kulaklığın fiyatı: 371 TL. İncelemek için tıklayın.

Farklı seçenekler burada.

6. Hangi çılgın jbl go3'ü görüp mutlu olmaz şaşarız.

Ses kalitesi büyük hoparlörler kadar temiz olan jbl go3 portatifliği ve su geçirmezliğiyle tam bir efsane. Tüm kullanıcılarından 5 yıldızlı bluetooth hoparlörün fiyatı: 749 TL. Tıklayın.

Farklı seçenekler burada.

7. Playstation 5 tam çıldırtmalık bir hediye.

Kutu açılır açılmaz aylarca sevincini yaşatacak playstation 5 tüm ev ahalisinin favorisi olacaktır. Biraz tuzlu ama aşırı etkili playstation 5'in fiyatı: 19.318 TL. 

Burada.

8. Yeni versiyon moplu robot süpürge elektronik hediyenin krallarından.

Kadın erkek ayırt etmeden herkesin fazlasıyla işini gören son zamanların en şahane icatlarından biri olan robot süpürgelerin en çok tercih edileni Xiaomi mi robot vakum mop 2.

Fiyatı: 5.989 TL. İncelemek için tıklayın.

9. Hepimiz temiz havaya hasretiz.

Ses seviyesi 70 desibel olan Arçelik gürültü kirliliği yapmadan kısa sürede evinizin havasını temizliyor. Gece uyurken bile çalıştırabileceğiniz hava temizleme makinası solunum sorunları yaşayan kişiler ve bebekli evler için en güzel hediyelerden.

Fiyatı: 3.499 TL. Tıklayın.

Farklı seçenekler burada.

10. Drone macera severlere gelsin.

Drone kullanmaya hevesli yeni başlayanlar için sağlam kasası ve kolay kullanımıyla keyifli deneyimler yaşama olanağı tanıyan dji tello marka drone'u detaylıca incelemek için buraya.

Farklı drone seçenekleri için tıklayın.

11. Taşınabilir bataryalı projeksiyon.

Sinema tutkunlarını fazlasıyla memnun edecek taşınabilir projeksiyon ile netflix youtube exxen disney+ gibi platformları dilediğiniz yerde duvara yansıtarak izleyebilirsiniz. Yüksek renk kalitesiyle beklentinizin üstüne bir deneyim yaşayabileceğiniz önerimizin yorumlarını ve donanım detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Farklı projeksiyon seçenekleri burada.

12. Parmak izi okuyuculu akıllı kilit.

Bisiklet, çanta, kapı ve dolap gibi her türlü kilitlenebilecek yerlerde güvenle kullanabileceğiniz, geliştirilmiş çip teknolojisi ile parmak izi tanıma işlevine sahip akıllı güvenli asma kilit: 129 TL. Burada.

Evinizi Hayalinizdeki Eve Dönüştürmeye Yardımcı Olacak Harcamaya Değer 12 Eşya
Vaov Kilo Mu Verdin Sorusunu Hayatınızın Merkezine Koymanızı Sağlayacak Moral Yükseltici Parçalar
İç Karartıcı Günlerde Sadeliği ve Bohemliğiyle Evinizi Ferahlatacak Jaluzi Stor ve Perde Önerileri
Mini Etek ve Elbiselerinle Kullanabileceğin Şahane Desenli ve Düz Külotlu Çorap Önerileri
Bu Sonbahar Her gün Üstünüzde Görmek İçin Can Atacağınız Efsane Giyim Parçaları

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood