Teklifini Reddettiği Adam Tarafından Havuz Başında Kovalanan Yayıncı Dehşeti Yaşadı

Twitch'te 68 bini aşkın takipçisi olan justketh adlı yayıncı genellikle sohbet yayınları ile tanınıyor.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yaşayan yayıncı ayrıca bol bol seyahat ediyor ve seyahat anlarında da kamera karşısına geçerek izleyicileri ile buluşuyor. Yaptığı yolculuklarını anbean kaydeden yayıncının objektifine geçtiğimiz günlerde yaşadığı korkunç bir olay da saniye saniye yansıdı.

Yayıncı kendisi ile birlikte oturması için rahatsız edici bir ısrarla teklifte bulunduğunu söylediği adamı reddettikten sonra dehşeti yaşadı.

O anlarda izleyici karşısında canlı yayında olan yayıncı adamın bağırarak yanına gelmesini ve kendisine sert tavırlarla saldırmasını kaydetti. 'Beni sinirlendirmeye başladın, rahatlamaya çalışıyorum. Rahatlamaya çalışıyorum, o yüzden çeneni kapat' diye yayıncıya bağıran adam hem genç kadını hem de izleyicileri tedirgin etti. Genç kadın eşyalarını alıp oradan ayrılırken ettiği 'aptal' lafı ise saldırganı öfkeden deliye döndürdü! Yayıncıyı havuz başında kovalamaya başlayan adamın gazabından kaçmaya çalışan kadın ise çareyi lobiye sığınıp polisi aramakta buldu.

Deliye dönüp yayıncıyı havuz başında kovalayan adam tutuklandı ancak garip hareketlerine polis arabasında da devam etti.

Polis aracının kasasında, şikayetçi olan kadından ayrı oturtulan adamın garip hallerini yayıncı izleyicileri ile de paylaştı. Elindeki kelepçeleri havaya kaldırarak çevredekilere anlaşılmaz bir şeyler bağıran adam doğruca polis merkezine götürüldü.

Yayıncı tüm bunların ardından "rahatlamaya çalıştığını" söyleyerek başkalarının rahatını kaçıran saldırganın akıbetini de açıkladı.

Birlikte polis merkezine gittikten sonra şikayetçi olduğunu söyleyen kadın adamın para cezasına çarptırıldığını, ancak bankacılık sistemindeki sorunlar sebebiyle bunu ödeyemediğini ve onun yerine bir gününü nezarette geçirdiğini takipçileri ile paylaştı.

İlginizi Çekebilir

Oynamak Yerine İzledik: İşte Twitch'te 2022'nin En Çok İzlenen Oyunları
2022 Steam Ödülleri Kazananları Açıklandı: İşte Steam'de Yılın En İyi Oyunları
Steam Değeri 349 TL Olan Oyun Prime Gaming ile Ücretsiz Oldu

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
04.01.2023

Başlık ile videonun alakasını hala çözemedim.. Mısır piramitlerinde mi çalıştın gurban olduğum bu nasıl gizemli bir başlık.. Ben mi cahilim yoksa duyar mı kasıyorsun anlamadım. Teklif nerede ? Kendisiyle oturmasını istediğini nereden çıkardın. Ayrıca sen havuz başında ki muhtemelen tatildesin.. O kadar insanın içinde bütün takipçilerine milletin karısını kızını oğlunu bikini ile afişe etmemelisin. Belki bundan huzursuzluk duyuyor. Tatile gelmişsin elinde kamera o kadar insanı çekiyorsun hadi çektin diyelim.. canlı yayına niye alıyorsun diye sorarlar insana.. Bence aptalın kim olduğunu sorgulamalısın!

04.01.2023

elinde kamerayla geziyorlar tepki alınca saldırdı diyorlar belki düşman sahibi insanlar var bu ne saçmalık şu video atanlar İnternete vazgecsinler artık para kazanmak için her şeyi yapiyolar

05.01.2023

Teklifini reddetme kısmını kendi uydurmuş, o..u bir tip olduğu belli kadının. Adam kafasını dinlemek istediğini söylüyor sadece. Lütfen başlığı ona göre koyalım diğer türlü iftiranın parçası oluyorsunuz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ