Tekirdağ'da Vahşet! Genç Kadını, Kocası Benzin Dökerek Yaktı

Tekirdağ'da eşi tarafından üzerine benzin dökülerek yakılması sonucu ağır yaralanan kadın, İstanbul'daki hastanede tedavi altına alındı.

Hacıköy Mahallesi'nde Ekrem A. (29) ile eşi Ayşe A. (29) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Ekrem A. şişedeki benzini eşinin üzerine dökerek çakmakla ateşe verdi. Kadının vücudunu saran alevleri söndürmeye çalışan Ekrem A, olay yerinden kaçtı.

Kendi imkanlarıyla alevleri söndüren Ayşe A, bulunduğu yerin ana yola uzak olması nedeniyle 2 kilometre boyunca yürüdü ve yoldan geçen otomobili durdurarak yardım istedi.

Gözaltına alındı

Otomobille Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne götürülen Ayşe A, müdahalenin ardından hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle İstanbul'daki özel hastaneye sevk edildi.

Şüpheli Ekrem A. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
29.03.2021

Yuh artık yuh, bu ülkenin yetkilileri nasıl rahat uyuyor inanamıyorum! Yakıldı, alevleri kendi söndürdü, kilometrelerce yürüdü! Bu nasıl bir olay? Ülkenin ayağa kalkması gerekiyor, herkesin hesap sorması gerekiyor ama onlarca haberden biri oldu artık bu olaylar. Yeter ya yeter!

29.03.2021

Artık bu kanunlar değişsin, Avrupa'ya uyacağız diye uygulanan tüm yasalar iptal edilsin. Bize uymuyor daha anlamadık mı? iyi hal indirimi bizim vicdanımıza ters, hakb bize ters, tutuksuz yargılanma bize ters.

29.03.2021

Sıkıntı kanunda mı yani pes!

30.03.2021

Allah belanızı versin be !! yeter artık ulan ! Bir insan bir insana nasıl böyle zulüm eder kafam almıyor artık ! Yarın öbür gün çıkar erkeğim diye de dolaşır kansız şerefsiz adi insan !

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ