Tekirdağ'da Operasyon: İki Kardeş 910 Litre Sahte İçkiyle Yakalandı

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda 910 litre sahte şarap ve rakı ele geçirildi, 2 kardeş gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Muratlı ilçesinde sahte içki imal edilip yılbaşında piyasaya sürüleceğini belirledi. Polis, ilçenin Fatih Mahallesi Öğretmenevler Sokak üzerinde belirlediği ev ve deposunda arama yaptı.

Aramalarda; 660 litre sahte şarap, 250 litre rakı, alkol kitleri ve alkol yapımında kullanılan düzenekleri ele geçirdi, Ş.K. ve C.K., adlı kardeşler gözaltına alındı.

Aramalarda; 660 litre sahte şarap, 250 litre rakı, alkol kitleri ve alkol yapımında kullanılan düzenekleri ele geçirdi, Ş.K. ve C.K., adlı kardeşler gözaltına alındı.

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
29.12.2022

Sahte değil arkadaşlar!!!! Devlete vergi verilmeden üretilen içecek bunlar! Sahte sahte dedikleri vergi bandrol etiket vs ücreti ödenmeyen ama birebir aynı üretilen içecektir.

30.12.2022

sahte kelimesi haksızlık olmuş. Siz evde kurufasulye yapınca ona sahte fasulye mi diyorsunuz? Sahtelik bir markaya ait şişeye koyduğunuz anda başlar. Resimlerde herhangi bir marka şişe olmadığına göre?? Sadece yasal limitlerin üzerinde (Yılda 500 litre yasal limit) ev yapımı içki üretilmiş o kadar. Abartmaya gerek yok. Tekirdağ'da 1 ailenin 1 yıllık ihtiyacı kadar üretilmiş sadece :D :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ