Tekirdağ'da Korkutan Deprem: Marmara Denizi'ndeki Deprem İstanbul'da da Hissedildi! Son Dakika Deprem!

Türkiye’de yaşanan son depremlerin vatandaşların gündeminde. Deprem yönünden en tehlikeli ülkelerden biri olan Türkiye’de, büyük veya küçük her an depremler yaşanabiliyor. Marmara Denizi'nde bir deprem meydana geldi. Marmara Denizi'ndeki depremin merkez üssünün Tekirdağ olduğu ifade edildi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. AFAD, depremin merkez üssünün 3.2 olduğunu ifade etti. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan tüm depremleri liste halinde paylaşıyor. İşte 17 Ocak son depremler ekranı…

Marmara Denizi'nde 3.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün 3.2 olduğunu ifade ederken merkez üssünü de Şarköy olarak ifade etti. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünün Güzelköy olduğunu belirtti. Yerin 7.55 kilometre altında meydana gelen deprem Tekirdağ ve İstanbul'da da hissedildi.

17 Ocak 2022 AFAD ve Kandilli Son Depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımlarına bakarak çevrenizde deprem gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!