Tekirdağ'da Atatürk Resimli Tabelaları Kıran Adam Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde belediyenin aydınlatma direklerine asılı Mustafa Kemal Atatürk resimli tabelaları taş atıp kırdığı tespit edilen şüpheli A.U., nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tekirdağ'da Sağlık Mahallesi, Edirne Caddesi'nde Ergene Belediyesi'nin aydınlatma direklerine asılı Atatürk resimli tabelaların kırıldığını görenler, durumu polise bildirdi. İhbarla gelen ekipler, Atatürk'ün resminin bulunduğu 3 tabelanın kırıldığını tespit etti.

Güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen ekipler, şüphelinin A.U. olduğunu belirledi.

Evinde gözaltına alındı

Daha sonra tespit edilen adrese operasyon yapan ekipler, A.U.’yu gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.U., Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi.

Adliyeye geniş güvenlik önlemleri altında getirilen şüpheli A.U., savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

'Bir anlık öfkeyle yaptım'

Burada hakim karşısına çıkarılan A.U., bir anlık öfkeyle taş atarak kırdığını söyleyerek 'Annemle birlikte aynı evde yaşıyorum. Fakat uzaklaştırmam olduğu için 3-4 aydır sokaklarda yaşıyorum. İşlediğim suçu bir anlık öfkeyle geçekleştirdim. Pişmanım' dedi. Nöbetçi mahkeme, şüpheli A.U.'yu adliye kontrol şartı ve haftada 2 kez imza vermek şartıyla serbest bıraktı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
20.02.2022

Neye sinirden? Atatürk e mi? Hadi birinci kırdığın sinirden 2 ve 3? Aynısını şuan koltukta oturana yapsalar aynı cezayı verir mi bu hakim? Lan karşıt görüş yazdıkları için gazeteci öldürülüyor ülkede. Kaç yıl daha geriye götüreceksiniz bizi? Göz göre göre yıktılar değerlerimizi, inandığımız şeyleri. Bunların Allah ı da para vatan millet sevgisi de para her şeyleri para. Kefene cep de dikin. Hatta şey yapın kabir azabından önleyici dua satın daha çok para. Hahdjshzısjdjxjejd

20.02.2022

Sen onu papucuma anlat hain pezevenk. Ayakkabi kutusu gosterdi diye bir bayani aylarca yargilayan kafa direk nefret sucu ve fikrimce ihanet iceren bu davranisi serbest birakarak odullendiriyor. Yaaa sabir !

Pasif Kullanıcı
20.02.2022

O. Çocugu seni

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ