Tekirdağ Çorlu Nusratiye TOKİ Kura Sonuçları: 31 Mart TOKİ Sonuçları Belli Oldu mu?

TOKİ’nin Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Nusratiye Mahallesi’nde yaptığı 515 konut ve 20 adet dükkanın kura çekimi tamamlandı. Ziraat Bankası aracılığıyla başvurularını yapan vatandaşlar, TOKİ kura çekimi sonuçlarını yakından öğrenmek istiyordu. Noter huzurunda gerçekleştirilen TOKİ kura çekimi sonrası kazanan isimler sıralı listesi de belli oldu. İşte TOKİ kura çekimi sonuçları…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için zaman zaman konut projeleri düzenliyor. Ziraat Bankası aracılığıyla başvurular yapılıyor ve kurada kazanan isimler kira öder gibi ev sahibi oluyor.

TOKİ Tekirdağ Çorlu Kura Sonuçları Belli Oldu

2-1 ve 3+1 evler için gerçekleştirilen kura çekilişi, https://www.youtube.com/c/TokiKurumsal linki üzerinden gerçekleştirilecek.

3+1 dairelerin net alanı 95 metrekareden oluşurken konutlar için yüzde 25 peşinat bedeli talep edilmesini yanı sıra başlangıç taksitleri 3 bin 529 TL oluyor. 

2+1 dairelerin ise net alanı 74 metrekare olurken yüzde 25 peşinatlı 180 ay vadeli konutların aylık başlangıç taksitleri 1.821 TL olmaktadır.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!