Tekel Bayisindeki Kan Donduran Olayın Nedeni Ortaya Çıktı!

Esenyurt'ta bir tekel bayiide yaşanan silahlı saldırı Türkiye'nin gündemine oturdu. Eli silahlı 4 kişinin, dükkanda bulunan 3 gence kurşun yağdırdığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerdeki şüphelilerden biri yakalanırken, kan donduran cinayetin nedeni ortaya çıktı. 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde dükkana gelen 4 kişi ile kasadaki çalışan arasında sözlü tartışma başlıyor. Saldırganlardan birinin "Babanı çağır konuşalım" dediği duyulurken, iş yeri çalışanının, "Şimdi böyle niye geldiniz bana bi söyleyin" diye yanıt veriyor. Beyaz gömlekli saldırgan ise, "Baban bir şey paylaşmış, çağır konuşalım" diyor.

Kasadaki çalışanın "Babam ne paylaşmış söyleyin" yanıtı üzerine, saldırganlardan biri "Sen bilmiyor musun?" diyor. Olay yerindeki yeşil tişörtlü kişinin kasadaki çalışan omzunu sıkması sonrası arbede çıkıyor.

Aileler arası husumet ve borç iddiası

Sabah Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre, tekel sahibinin büyük oğlu daha önce saldırganlardan birini bacağından vurdu. Olayın unutulması için kan parası adı altında bir miktar para ödenirken, genç çocuk ise tutuklandı. Bunun üzerine aileler arasında husumet sona erdi.

Ardından iki aile arasında ticaret yapıldı. Tekel sahibinin borcunu ödememesi ise gerginliğe yol açtı.

İş yerini basanlardan biri ödeme almak için gün içinde arama yaptı. Ancak aramalarına yanıt alamayınca soluğu tekel bayiinde aldı. Burada yaşanan tartışma, vahşetle sonuçlandı.

İlgili haber 👇

İstanbul Esenyurt’ta Kan Donduran Olay: Tekel Bayisine Silahı Saldırı, İki Kişi Öldü

Şüphelilerden biri yakalandı 👇

Esenyurt'taki Kan Donduran Cinayette Yeni Gelişme: 1 Şüpheli Yakalandı

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
30.07.2023

Kanını parayla satıp sonra ortada adamım kabadayıyım aşiretim mafyayım diye gezen YAVŞAKLAR…

30.07.2023

Bide buna racon falan diye kılıf bulmuyolar mı kafayı yiyorum bugün kanına fiyat biçen yarın….. ohooo

30.07.2023

hiç şaşmaz bu tipler genellikle hdp'li olur veya ülkücü. katilin sosyal medya hesaplarına bakıncada selahattin demirtaş sevdalışı ırkçı bir kürtçü olduğunu görüyoruz. o kadar çok varki bu hanzolardan İstanbul'da

kıyafetlere iyi bakın, bu kıyafeti giyen varsa zaten sorgusuz sualsiz nezarete almak lazım. bu kıyafet ben suçluyum içeri girmem gerekiyor ama yasalar sağolsun başkana küfür etmek dışında ne yapsam ben istemesem de salıyorlar kıyafetidir. bu ülkede kimsenin can güvenliği yoktur. ortaasya da 90 larda bağımsız kalmış ülkelerin durumuna döndük

TÜM YORUMLARI OKU (22)