Tek Seferde 1 Milyon Dolar Bozdurdular

Son günlerde Türkiye gündeminde en üst sıralarda yer alan 'dolar bozdurma' haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da bir araya gelen Samsunlular, bir döviz bürosunda buluşup 1 milyon dolar bozdurdu.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu üyesi kalabalık bir grup, Kağıthane'de bir döviz bürosunda toplanıp toplam 1 Milyon Doları Türk lirasına çevirdi.

Erdoğan'ın dövizlerinizi Türk Lirası'na çevirin çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Lirası'nın Amerikan Doları karşısında hızla değer kaybetmesiyle ilgili 'yastık altındaki dövizlerinizi altına ve Türk Lirası’na çevirin' çağrısı yapmıştı.

Erdoğan: 'Yastık Altındakileri TL'ye Çevirin'

Erdoğan'ın çağrısının hemen ardından Borsa İstanbul tüm nakdi varlıklarının Türk Lirasına çevrileceğini, TMSF de işlemleri TL ile yürütme kararı aldığını açıklamıştı.

Bugün hem Milli Savunma Bakanlığı hem de EPDK'dan benzer hamleler geldi

Milli Savunma Bakanlığı ve EPDK'dan TL Kararı

Hatta bazı esnaflar dolar bozduran ve makbuzunu getirenlere ücretsiz hizmet kampanyalarına imza attı

Dolar Bozdurma Kampanyasına Ayak Uydurup Müşterilerine Fırsatlar Sunan 15 Kişi

Bugün dolar bozdukrmak için Kağıthane'deki bir döviz bürosunda toplananlar arasında eski futbolcu Tanju Çolak da vardı

'Dolarla dalga geçmeye geldik. Dolar'ı yakmaya geldik. Samsunlular bugün ilk çıkışı yapmışlardır' diyen Tanju Çolak, 80 bin dolar bozdurdu.

341 bin Türk Lirası'nı yanında getirdiği çantaya koyan Çolak herkesi dolarlarını bozdurmaya çağırdı

Hazırlıksız yakalanan döviz bürosu bankadan takviye yaptı

Bu duruma hazırlıksız yakalanan döviz bürosunda yeterince Türk Lirası bulunmadığı için kalabalık, bir süre döviz bürosu çalışanlarının bankadan para getirmesini beklemek zorunda kaldı.

"Toplam 1 milyon doları Türk Lirası'na çevirdik"

Anadolu Ajansı'na konuşan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Başkanı Sezgin Gümüş, konfederasyona üye yaklaşık 200 iş adamı ve gönüllünün toplam 1 milyon doları Türk Lirası'na çevirdiğini açıkladı.

Grup bir yandan da dolar yaktı

Döviz bürosunda bozdurma işlemlerini sürdüren Samsunlular bir yandan da yanlarında getirdikleri birkaç destelik 1 dolarlık banknotları ateşe verdi.

Aydın'ın CHP'li başkanı da kampanyaya katıldı: 1071 dolar bozdurdu

Aydın'ın 'Topuklu Efe' olarak tanınan CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da dolar bozdurma kampanyasına destek verdi ve Malazgirt Savaşı'na atfen 1071 dolar bozdurdu.

Çerçioğlu 'Geldiği yere gitmesi için dolara bir tokat da ben atıyorum. Türk ekonomisi güçlüdür. Ekonomik darbelere boyun eğmez. Bunu bütün dünya görmeli' diyerek herkese dolarlarını bozdurması için çağrıda bulundu.

Akşam saatlerinde dolar 3,40'ın altına indi

EKK Kararları Sonrası Dolar Yeniden Yükselişte

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
07.12.2016

Doları yakan bu tiplerin mallıklarına alıştık da yadırgamıyorum. Lakin çomarlardan daha düşük iq puanına sahip solcular olduğunu da gördük çok şükür. Ekonomi bozulunca akp'nin gitmeyeceğini idrak edemiyor, akpli kitlenin hatrı sayılır bir kısmının zaten fakir olduğunu, olmayanların da doların yükselmesinden memnuniyet duyacağını, asıl küsküyü orta-üst sınıftaki seküler kesimin yiyeceğini bir türlü anlayamıyor bazıları. Kazık sana, bana giriyor kardeş, "çomar" dediğin adamın zaten yurtdışında yüksek lisans yapmak veya bayramda viyana'ya gitmek gibi hedefleri yok. "Çomar" geek değil, nerd değil; yabancı internet sitelerinden sipariş vermiyor. Bu adam köyünde, kasabasında, şehrinde ne varsa onunla yaşamaya ve yaşatmaya hazır. En fazla ekmeğin ya da pirincin zamlanmasına, hayatın biraz daha pahalılaşmasına bozulur, ama ülkesi (!) uğruna sokakta insanları palayla kovalayabilecek bu adam ekonomi çöktü diye tayyip'i devirmeye falan kalkmaz. Gerekirse açlıktan ölür ama cehape'ye oy vermez.

07.12.2016

Bu kadar bilendiysen çıkar sokağa darbe yaparsın. Madem "akp gidecekse biz rezillik çekelim" diyecek kadar delikanlısınız, buyrun sahne sizin. Ama yok, burada sikik espriler yapıp dolar kuru takip etmek daha cazip geliyor. Çünkü götünüz rahat. Artık ananız babanız mı harçlık veriyor, işiniz mi iyi bilmiyorum ama maşallah hiç etkilenmiyorsunuz bu kurdan. 180 liraya alabileceğiniz şeyin 350 liraya çıkmış olması, akp'nin gideceğine olan aptalca inancınız yüzünden hoşunuza bile gidiyor. Bak bilsem ki akp gidecek, yerine düzgün ve seküler Türkiye cumhuriyetine sahip çıkacak bir iktidar gelecek, ben şu gün doların 10 lira olmasına razıyım. Ama biliyorum ki öyle bir şey olmayacak, akp gitmeyecek ve biz bu bataklığa daha fazla saplandığımızla kalacağız. Ama yooooook... dolar 5 lira olsun, çivisi çıkmış ve hiçbir kurumu düzgün işleyemez hale gelmiş devleti tayyip tamamen bitirsin, bizim beyinsiz de dolar yükseldiği için sevinmeye devam etsin. İşte ben bu sapına kadar keriz duruşun hastasıyım.

la bunlar sanki doları 3.60tan aldılar da 3.40a bozduruyorlar. adamlar kar satışı yapıyo lan. kral çıplak olum

07.12.2016

bende onu diyecektim zamanda 2,1 dan 1,8den aldılar şimdi iki katı oldu bozduruyorlar

07.12.2016

hepsi ezberlemiş bir laf, dolar bozdurmak kuru etkilemese bile tarafımızı belli etmiş oluyoruz diye,, be ulan tarafını kime karşı belli ediyorsun bana karşı mı? dolara karşı mı? duvara karşı mı? tarafını belli edeceksen ekonomiyi bu duruma getirenlere belli et, Ecevit zamanında kriz olunca hükumet suçluydu ama şimdi kriz olunca dış mihraklar, karanlık odaklar dimi,, beyninize tüküreyim sizin

TÜM YORUMLARI OKU (54)