Tek Başına 3 Kıta ve 90 Şehir Gezen Kadın: Merve Usta

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından kazandığı ile şirket kuran Merve Usta, şirketinden kazandıklarıyla da dünyayı geziyor!

Seyahat etmenin bir süre sonra vazgeçilmez olduğunu söyleyen Merve, yıl içinde 6-7 projeyi tamamladıktan sonra gitmek istediği ülkeye doğru planlarını yapmaya başlıyor.

"Seyahat, sonu olmayan bir deneyim arzusu" diyen Merve Usta'nın seyahat süreleri değişiklik gösteriyor. Kimisi 1-2 ay kimisi daha kısa.

Seyahatleri sırasında çalıştığı da oluyormuş Merve'nin. Bazen bilgisayar başında kendi işi bazen de para kazanmak için bulunduğu bölgede farklı bir iş.

Yalnız seyahat etmek ise inanılmaz bir keyif Merve için. Ancak fotoğraf çekmek büyük bir sorun oluyormuş.

Merve seyahatleri boyunca 3 kıta ve 23 ülke gezmiş. 90'dan fazla da şehir.

Favori ülkesi ise Filipinler. Güvenlik, ucuzluk, güler yüz, doğal güzellikler ve daha nicesi Filipinleri ilk sıraya oturtuyor.

Yediği en kötü yemek ise Boracay'daki domates soslu makarnaymış.

Videosu da şöyle 👇🌏

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
27.10.2017

kiskancligimdan cat cat catladim ayrica oneadionun yeni stili hic hosuma gitmedi

28.10.2017

Bir şey söylemek istiyorum. Yahu herkes yazmış yok reklam yok bilmem ne.. Arkadaşım siz bu piyasalarda kimlere kimlere prim verdiniz, kimlerin kimlerin cebini doldurdunuz da adam ettiniz. İki kelime konuşmaya zekası olmayanları iyi-kötü yorumlarınızla göklere çıkardınız, markaları peşinden koşturdunuz. Şimdi bu kızın sırf dünyayı gezmek için kazandığı paralar veya kazanacağı paralar gözünüze niye battı? Makyaj kanalı olmadığı için mi? Uzun süredir takip ederim Merve'yi. Sohbetimiz muhabbetimiz vardır. Hayatımda bu kadar içten gülen, kompleksi olmayan, lüks yaşayım gözünüze sokayım yapmayan bir insan daha görmedim... Parası varsa en güzel yerde kalır, yoksa köşe pansiyonda. Ama gezer ne olursa olsun. Kazancın, rotan bol olsun Merve! Bize ilham vermeye devam et!

27.10.2017

anne ben iyiyim notu özenti.

TÜM YORUMLARI OKU (17)