Tehlikeli Ama Bir O Kadar da Eğlenceli! İşte En İyi 9 Deepfake Uygulaması ve Web Sitesi

Çoğunlukla zararsız olan ve araştırma amacıyla kullanılabilen derin ayna uygulamalarını ve web sitelerini dikkatlice seçtik. Bu hizmetleri makine öğrenimi, görüntü tanıma, bilgisayarla görme ve tabii ki eğlence için de kullanabilirsiniz...

1. Zao

Zao, saniyeler içinde deepfake videoları oluşturma becerisi için Çin'de viral hale gelmiş en son uygulamadır. Zao, orijinal videodan daha doğal ve ayırt edilemez görünen, gerçek anlamda otantik bir deepfake video oluşturur. Uygulama çoğunlukla Çin'in yüz verilerini okumaktadır. Yine de ilginç bir uygulama olan Zao'yu ve herkes için kullanılabilir hale geldiğinde deneyebilirsiniz.

Yükleme : Android / iOS- Ücretsiz

2. Deepfakes ağı β

Deepfakes web β, web üzerinde deepfake videolar oluşturmanıza olanak veren bir web servisidir. Deepfakes ağının video video ve görüntülerden öğrenilmesi ve eğitilmesi 4 saat kadar sürebilirken, eğitimli modeli kullanarak yüzlerin değiştirilmesi 30 dakika daha sürebilmektedir. 

Deepfakes web β (Ücretli, 2 $ / saat kullanım)

3. AvengeThem

Bir Marvel hayranıysanız, AvengeThem deepfake videolarını deneyimlemenin en iyi yoludur. GIF'lerde Marvel karakteriyle yüzünüzü değiştirmenize izin veren bir web sitesi olan bu servis, yüzünüzün statik bir 3D modelini oluşturduğu için tam bir deepfake uygulaması değildir. Ancak Marvel karakterinizle deepfake videolarının tadını çıkarmak istiyorsanız, AvengeThem tam size göre.

AvengeThem __(Ücretsiz)

4. MachineTube

MachineTube, bilgisayarınızda deepfake videoları oluşturmanıza izin veren başka bir web sitesidir. MachineTube, görüntü verilerini işlemek için son derece gelişmiş derin öğrenme algoritmasını kullanır. MachineTube ile ilgili en iyi bölüm tamamen ücretsiz olması ve harika olması. Dolayısıyla, bir araştırmacıysanız veya eğlence için deepfake videolarını keşfetmek istiyorsanız, MachineTube'u deneyebilirsiniz.

MachineTube (Ücretsiz)

5. DeepFaceLab

DeepFaceLab, deepfake videoları oluşturmanıza izin veren bir Windows programıdır. Öncelikle araştırmacılar ve bilgisayarla ilgili olan öğrenciler için üretilmiştir.Videolardaki yüzlerin yerini almak için makine öğrenimi ve insan imajı sentezini kullanan bu programı, depfake videoları hakkında bilgi edinmek de istiyorsanız kesinlikle deneyebilirsiniz.

DeepFaceLab (Ücretsiz)

6. Deep Art

Deep Art, birkaç hafta önce viral olan başka bir uygulama. Bu bir deepfake video uygulaması değil, ancak sanata, antik yapılara ve resimlere dayanan deepfake görüntüler oluşturulabilir. Deep Art'ın benzersiz kısmı, herhangi bir fotoğrafı bir sanat eserine dönüştürmek için AI kullanmasıdır. 

Yükleme: Android / iOS - (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar)

7. Face Swap Live

Arkadaşlarınızla veya videolardaki bir fotoğrafla yüz değiştirmenize olanak sağlar. Videoları kaydedebilir, çıkartmalar koyabilir, fotoğraf çekebilir ve doğrudan sosyal medyada yayınlayabilirsiniz. Face Swap Live şimdilik büyük bir Zao alternatifi olabilir.

Yükleme: Android (Ücretsiz),iOS (0.99 $)

8. Face Swap by Microsoft

Face Swap, lisans numarası Microsoft, tarafından Garage project tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Bir deepfake uygulaması değil, Microsoft yüzleri değiştirmek için, gelişmiş görüntü tanıma teknolojisinin de kullanıldığı bir uygulamadır.  Basitçe söylemek gerekirse, Microsoft tarafından çıkarılan güçlü bir uygulamadır ve mutlaka denemelisiniz. 

Yükleme : Android / iOS - Ücretsiz

9. Doublicat: Face Swap AI-tool

Bu yeni deepfake uygulaması, saniyeler içinde yüzünüzü GIF'lere yapıştırmaktadır. Android ve iOS'ta kullanılabilen uygulama oldukça basit: bir selfie'yi tıklayın ve orijinal yüzü yüzünüzle değiştirmek için bir GIF seçin. Denemek için farklı görünüm ve aksesuarlarla selfie çekebilirsiniz.

Doublicat'a buradan göz atabilir ve Android ve iOS için uygulamayı indirebilirsiniz .

Eğlencenin arkasındaki tehlikeden de bahsetmiştik...👇

İnternette Büyük Tehlike: Deepfake
İnternetin En Büyük Tehlikelerinden Deepfake Olayının En Acayip 10 Örneği

Popüler İçerikler

Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Onur Akay Yeni Suphiye Orancı Bombasını Patlattı: Büyük Kızın Babasının Usta Şarkıcı Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
17.01.2020

onedioda faydalı içerik görmek mi ? inanılmazz.. daha çok böyle içeirk gelsin sil töple

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ