Gönüllüler TEGV'i Anlatıyor

Eğitim Gönüllüleri’nin varoluş nedeni ilköğretim çağındaki çocuklarımızın devlet tarafından verilen temel eğitimlerine katkıda bulunmak ve onlara yaşam becerileri kazandırmaktır.

TEGV’in amacı; Çocuklarımızın Cumhuriyetimizin temel ilke ve değerlerine bağlı, akılcı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, kendi iç yaratıcılığını harekete geçirebilen, barışçı, farklı düşünce ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeyen bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunacak eğitim programları ile etkinlikler oluşturmak ve uygulamaktır.

Gönüllüler TEGV'i anlatıyor. Şimdi onları dinleyelim.

Zeynep Korkmaz anlatıyor...

Nihan Sivri anlatıyor...

Gamze Pamuk anlatıyor...

Neşe Duygu anlatıyor...

Eğitim Gönüllüleri’nde bütün etkinlikler gönüllülerimizin desteği ile hayata geçiriliyor. Ülkemiz çocuklarının birbirlerinden ayırt edilmeksizin umutlarını gerçekleştirme hakkına inanan gönüllülerimiz emeklerini, zamanlarını, bilgi ve deneyimlerini sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklarımıza aktararak, yarının aydınlık insanlarının yetişmesine destek oluyor.

Gönüllülerimiz yalnızca çocuklarımızın eğitimlerine destek olmakla kalmıyor, aktif – sorumlu yurttaşlık örneği sergileyerek toplumsal duyarlılığın artmasına da katkıda bulunuyorlar.

Gönüllülerimiz yaşadıkları topluma yarar sağlayacak projeler içinde yer alarak, ve projelerini hayata geçirerek, sosyal sorumluluklarını yerine getirme fırsatı bulurken diğer yandan da kişisel gelişimlerine katkı sağlıyorlar.

TEGV'de gönüllü olmak ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıya göz atabilirsiniz.

https://tegv.org/gonullu/gonullu-ol-cocuklarin-kahramani-ol/

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!