Sokak Röportajları: Tecavüzün Cezası Sizce Ne Olmalı?

Ülkemizde kadına şiddet uygulayanlar yeterli cezayı alıyor mu? Son günlerde kanımızı donduran tecavüz olaylarını gerçekleştiren suçlular için sizin vereceğiniz ceza ne olurdu?

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
08.02.2016

açık giyinmesinler makyaj yapmasınlar diyen hemcinsim. Dünyada en fazla tecavüz olaylarının nerede olduğuna bak istiyorum. kadınların hiçbir yeri görünmeyen, hiçbir hattı belli olmayan kıyafetler (çarşaf+peçe) giymelerine rağmen tecevüze uğradıkları ortada. Allah size akıl fikir versin. bir kadın olarak toplumda dik duruşla var olmaya çalışmak yerine, düşünmekten bile aciz, kör olmak daha kolay tabi. Tecavüze uğramadan aklınız başınıza gelir umarım. zira hor görüp yadırgadığınız her şeyi bu dünyada yaşıyorsunuz.

08.02.2016

onun derdi kendi çirkinliğiyle...

08.02.2016

kadın kadınlığını bilecek diyen Güneş adındaki şahıs gibileri oldukça ne ceza versen işlemez. Sen kimsin ki? bir kadın ya da erkek çırılçıplak bile gezse, sen ona tecavüz edemezsin. onun hiçbir özgürlüğünü kısıtlayamazsın. ne biçim insansınız arkadaşım. sen erkeksin de erkek gibi mi davranıyorsun gerçekten. O bulunduğun saat içinde sadece erkekler mi sokakta gezebilir. Andaval seni. Sanki sadece erkekler kadınlara tecavüz ediyor. Biz bir erkek çocuğa tecavüz eden fırıncı biliyoruz be. o da çocukluğunu bilmedi tabi. Neler gördü bu ülke.

08.02.2016

tekrar izledim tekrar sinirlendim. Duruşunda hayır yok. Sallana sallana konuşuyor. beyni var da yerinde mi bilmiyorum

08.02.2016

1:31 ile 1:56 arasında ki 3 şahsiyetsiz insan diğer insanların tecavüzcüler için söylediklerini sizlerde en az onlar kadar hak ediyorsunuz. Piç kurusu bide ismini söylüyor ben burdayım ne olmus böyle düşünüyorum gibilerinden. Ah senin bi ananı s... de görsem.

TÜM YORUMLARI OKU (26)