Tecavüz Sahnesiyle Herkesi Delirten Sema Ergenekon'un Daha Önce Bu Sebepten Kadro Dışı Kaldığı Söylendi

Yargı'nın yeni bölümünde yaşananlar ortalığı ayağa kaldırdı biliyorsunuz. Seyirci dizide yer alan sahneler yüzünden sinirlerine hakim olamazken soluğu Twitter'da almıştı. Sema Ergenekon'a tepki yağmaya devam ederken, bir kullanıcı yıllar önce çok popüler bir dizide yazdığı sahne yüzünden kadro dışı bırakıldığını söyledi!

Üç sezondur ekran hayatına devam eden ve ödül üstüne ödül kazanan Yargı, hız kesmeden ekran serüvenine devam ediyor.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde ekranlara gelen sahneler ise seyircinin sinirlerini resmen altüst etti.

Eren Komiser'in kızı polis memuru Tuğçe'nin önce tecavüze uğraması, ardından denize atılması izleyenleri isyan ettirmişti.

Yeni bölümün başlangıcı ise seyirciler tarafından seslerin tamamen yükseltilmesine yol açtı. Tuğçe'nin yaşadığı korkunç olayın ima edilmesiyle başlayan bölüm, sosyal medyada yerin dibine sokuldu!

Sema Ergenekon ise 2 haftadır gündemi meşgul eden bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı.

Tuğçe için bu tarz bir sahne yazıyor olması, dizide böyle bir sahneye yer veriyor olması dolayısıyla herkesi oldukça kızdıran ve tüm eleştirilerin hedefi olan Sema Ergenekon, beklenen açıklama yazısını bir türlü yayınlamadı.

Ancak gelen tepkiler sırasında gördüğü bir Tweeti beğenmiş olması dikkatlerden kaçmıyor.

'Biz görmeyince dünya daha güzel bir yer olmuyor. Bunların bu kadar kolay yaşanması ve artması adaletsizlikten kaynaklanıyor. Kadın on numara anlatmış daha da anlatsın.'

Bunun üstüne tepkiler gelmeye devam ederken, sosyal medyada Sema Ergenekon eski işleriyle de gündeme gelerek ağır eleştirilerin hedefi oldu.

Uzun yıllardır pek çok dizinin senaryosunu kaleme alan ve bu işlerin büyük bir çoğunluğu fenomen, tutan diziler olan Sema Ergenekon'un geçmişi sosyal medyada masaya yatırıldı.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrolünü paylaştığı Siyah Beyaz Aşk dizisinin senaryosunu da Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon ikilisi yazıyordu hatırlarsanız.

32 bölüm boyunca ekranlarda yer almaya devam eden Siyah Beyaz Aşk dizisi o dönemlerde çok konuşulan işlerden bir tanesiydi.

Özellikle bu sahneden sonra dizi tepkilerin hedefi olmuş ve RTÜK'e şikayet edilmişti. O dönem söylenenlere göre Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat istifa etmişti.

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, dizinin yayından kaldırılması için RTÜK'e başvuruda bulunmuştu.

'Dizinin yayınlanan ilk iki bölümünde kadına ve sağlık çalışanlarına yöneltilen şiddetin izletilmekte olduğunu gördüm”.'

Bu sahnenin şikayet edilmesinin ardından Sema Ergenekon ve Siyah Beyaz Aşk dizisinin yolları ayrılmıştı.

Yargı'nın tepki çeken istismar sahnesinin ardından Sema Ergenekon'un yazdığı dizilere ait sahneler sosyal medyada yeniden gündem oldu.

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Farklı görüşler de var tabii ki.

twitter.com

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

İnci Taneleri'nin Kasım'ı Güven Kıraç'ın "Ortalığı 56'ya Veriyorum" Diye Kutladığı Yeni Yaşı
Nihat Hatipoğlu'na Soru Soran Genç Kızın Gözyaşlarına Boğduluğu Anlar Ünlü İlahiyatçıyı Sinirlendirdi
Survivor All Star'da Üstüne Gidilen Aleyna Kalaycıoğlu'nun Sinir Krizi Geçirdiği Anlar Herkesi Ayağa Kaldırdı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
YORUMLAR

Gerçekte oldu mu bu kadar ses çıkmıyor. TVde karşınıza gelince mi problem oluyor anlamadım? Aile değerlerini mi bozmuş? A.k azıcık kafanızı kullanın mal insanlar.

18.03.2024

Mesele sinema dizi sektöründe sürekli işlenerek normalleştirilmesi

18.03.2024

Herkes gerçekte yaşanmıyor mu diye sormuş ?? YAŞANMIYOR. evet ülkemizde taciz tecavüz var ama POLİS'e değil !! Konu farkındalık ise bi tane halktan mağdur gelip Savcı Ilgaz'a şikayetçi olsaydı, Savcı Ilgaz'da İYİ HALDEN dolayı kavuşturmaya yer vermeseydi, sanıkta güle oynaya adliyeden çıksaydı. Gerçekten olan bu, polis kadının tecavüze uğrayıp denize atılması değil. O iş bayağı göt ister.

18.03.2024

yoksa siz hala "çocukken izlediği çizgi filmler yüzünden biraz sinirli bir tip oldu bizim evladımız!" kafasındakilerden misiniz? Anlamıyorum bir çok filmde savaş suçları işlenirken bunları alkışlarken her şey yerinde ve doğru ama olay kendi kültürüne!!! dönünce herkes yine "kol kırılsın yen içinde kalsın" muhabbetine dönüyor. Yaptıklarınızı izlemek mi ağır geldi yoksa?

18.03.2024

Sorun kültür değil farkındalık adı altında suçu normalleştirmeleri.Müge anlıda birinin suya atılırsa otopside üstündeki parmak izlerinin silineceğini öğrenip işlediği cinayette o yöntemleri uygulamış biri vardı mesela. Bir de fatmagülün suçu ne, sen anlat karadeniz gibi tecavüz konu alan dizilerde suçlu zengin,güçlü,ne yaparsa yapsın yırtıyor,delilleri karartmayı başarıyor,çok zorda kalırsa bi adamı suçu üstleniyor,herkesi tehdit ediyor ama mağdur ne kadar mazlum olursa o kadar halktan linç yiyor, kadının tecavüze uğraması suç sayılıyor,güçlü ispatları olsa da galip gelemiypr. Bu diziler 60-70 bölüm devam etmiş ve davalarını kazanmaları son 5 bölüme kadar falan sürmüş diziler. Yani tecavüze uğrarsan çevren seni suçlar,hakaretlere maruz kalırsın,kazanman çok zor,karşındakiler her türlü kazanmanın yolunu bulur algısı sabredersen ve sevdiğin adam yanında olursa kazanırsın düşüncesinden çok daha baskın hele ki tacize uğramış bi kadın için cesaret değil travmalarının tekrarı demek.

TÜM YORUMLARI OKU (18)