Babasının Tecavüz Ettiği Kadın Sosyal Medyadan Destek İstedi, Aile Sırtını Döndü: 'Sus Komşular Duymasın...'

Kayseri'de 29 yaşındaki kızı D.A.'ya 9 yaşından bu yana tecavüz eden 'baba' C.A. hakkında dava açıldı. D.A., ailesi ve çevresinin kendisini yalnız bırakıp, şikayetini geri çekmesi için baskı yaptığını iddia etti, Twitter'da yaşadıklarını anlatarak, destek istedi.

Ekim ayında D.A., babası C.A.’nın 9 yaşından bu yana kendisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayette bulundu.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, gözaltına alınan C.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Olayla ilgili iddianame düzenlenerek C.A. hakkında Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Bu süreçte ailesi ve çevresinin yalnız bırakıp, şikayetini geri çekmesi konusunda baskı yaptığı D.A., şubat ayındaki ilk duruşma öncesi sosyal medya aracılığıyla destek istedi.

Twitter’da ‘Tecavüze Hayır’ adında hesap açan D.A., 29 yaşında olduğunu belirterek, yaşadıklarını şöyle anlattı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'Ekim ayında savcılığa şikayette bulundum ve tutuklandı. Babaannem, dedem ve benim için en acısı annem ve kardeşlerim olmak üzere tecavüzcü babamın yanında oldular. Ailem, babam hapse girdiği için beni suçluyor, onu kurtarmaya çalışıyor. ‘Babam’ olacak kişi ses kaydında yaptıklarını itiraf ediyor.'

Erkek kardeşlerinin de kendisini yalnız bıraktığını anlatan D.A., “Erkek kardeşlerim de evlenemeyeceklerini düşündükleri ve 20 yıldır anlamadıklarından dolayı lince uğrayacaklarını düşündükleri için geri çekilmemi istediler. ‘Bizi babasız büyütmene hakkın yok, şikayetini geri al’ dediler. Dava kamu davası olduğu için bana cephe aldılar. Şubat ayında ilk mahkemem var. Bu olayda tamamen yalnız ve baskı altında kaldım. Desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
06.01.2020

Yıllardır merak eder dururum"sus komşular duymasın"cümlesinde geçen komşular kimdir?Vasıfları nelerdir?Neyse...ez cümle !!önce insan,sonra kadın,en önemlisi anne vasfıyla kızının yanında olmayan şahsiyetsiz;haysiyet yoksunu babaları gibi akılları uçkurlarında yaşayan oğullarınla bu dünyada sonsuz bir cehennem dilerim.....

06.01.2020

Namus dedikleri şey bu zaten. Aman kimse duymasın namusu. Nasıl sus derler ya babasının tecavüz ettiği bir kadına nasıl sus derler.

06.01.2020

senin o kardeşlerininde ananında o şerefsiz adi pislik o*ospu çocuğu babanında o babanı doğuran babaneninde tohumunu saçan dedeninde laf edecek olan konu komşununda hepsinin burdan bulundukları yere kadar a*ına koyayım ! seni bu duruma düşüren utansın sen korkma! onlar korksun! davanda sonuna kadar git! inşallah sürüm sürüm sürünür gün yüzü görmez kör kuyularda aman dileyerek geberir p*ç

TÜM YORUMLARI OKU (31)