Tebrikler Kızlar! Sistem9 Yeşilyurt Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonu

Voleybolda Kadınlar CEV Challenge Kupası finali rövanşında Sistem9 Yeşilyurt, Romanya ekibi CSM Volei Alba'yı 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Kadınlar CEV Challenge Kupası finali rövanşında Sistem9 Yeşilyurt, Romanya ekibi CSM Volei Alba'yı Burhan Felek Voleybol Salonu'nda konuk etti.

Devam eden karşılaşmanın ilk iki setini 25-17'lik sonuçlarla kazanan Sistem9 Yeşilyurt, 2-0 öne geçti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan Sistem9 Yeşilyurt, rövanşta iki set alarak şampiyonluğu garantiledi.

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
24.03.2021

Rant dönmeyen, nispeten küçük paraların döndüğü alanlarda çok başarılıyız. FB ve Anadolu Efes'in basketbol başarısı. FB ve GS kadın basketbol başarıları, Eczacıbaşı, Vakıfbank voleybol başarıları, ki şimdide yeşilyurt olmuş. İşi profesyonellere bırakınca başarı geliyor. Futbolda artık ekonomik olarak Avrupa'ya yetişemeyecek olsak bile geçmişte de neden o seviyede olmadığımızın sebebi belli. Profesyonellerin değil dönen paralardan rant alabilecek, futbol bilmez insanların yönetimde olmasından.

24.03.2021

İğrenç gündemlerin olduğu zamanlarda böyle haberler bir nebze de olsun bizi sevindiriyor.

24.03.2021

Öncelikle sporcuların başarıları yadsınamaz. Ancak şuradan başlamak gerek: Challenge Cup Avrupa'nın 3. büyük kupasıdır (1. Şampiyonlar ligi, 2. CEV Cup). Bu nedenle Avrupa şampiyonu demek yanlış. Bugün Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı şampiyonlar liginde yarı final rövanşına çıkacak. Ayrıca bu takımlar holdinglerin, bankaların vergilerden kaç(ın)mak için kurduğu bir düzen. Zaten kurulan takımlar yarışılan kulvarların üzerinde oluyor. Yeşilyurt bu sene sadece 4 set verdi Callenge cup'ta oda THY'ye. Yani bedava reklam, sporcu gelişimi yok, vergiden kaç. Pek Türkiye başarısı değil yani. Başarının sadece voleybolda gelmesi de futbol ve basketbola nispeten takımların çok daha düşük bütçeli olması. Var mı TBL veya Süperlig de holding takımı?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ