TCDD, Filistin'e Destek Veren Sendikaya Dava Açan Starbucks'ın Ürünlerinin Satılmaması İçin Bildiri Yaptı

Starbucks'ın Filistine destek veren bir sendikaya dava açmasının üzerine TCDD, kafeteryalarda Starbucks ürünlerinin satılmaması ile ilgili bir bildiride bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Starbucks, Filistin'e dayanışma mesajları yayınlayan sendikayı dava etti. Starbucks paylaşımları nedeniyle dava açtığı sendika ise "Starbucks Workers United".

Starbucks'ın Genel Müdür Yardımcısı Sara Kelly açılan dava ile ilgili "Workers United adımızı, logomuzu ve fikri mülkiyetimizi kullanmaya devam ettiği için, bazı insanlar bu paylaşımı yanlışlıkla bizimle ilişkilendiriyor. Workers United, Starbucks adına konuşmamaktadır ve şirketimizin görüşlerini temsil etmemektedir. Sendikanın sözleri ve eylemleri sadece ve sadece kendilerine aittir" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) TaşımacılıK A.Ş., ise bu davadan sonra YHT kafeteryalarını işleten şirkete Starbucks ürünlerinin satılmaması için bildiride bulundu.

Sosyal medyada açıklama yapan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Yalçın, "Ekim ayının ilk günlerinden itibaren uluslararası kamuoyunda infiale sebep olan, mazlum FİLİSTİNLİ kardeşlerimize yapılan soykırım ve işgalci israil’i eleştiren çalışanlarına yönelik mobing uygulayan bahse konu kahve üreticisi firma ile Şirketimizin herhangi bir sözleşmesi bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Ufuk Yalçın devamında ise "Yüksek Hızlı Trenlerimizde kafeteryaların işletmeciliğini yapan yüklenici firmaya, bahse konu kahve üreticisi firmanın ürünlerinin yerine, alternatif ürünlerin yolcularımıza sunulması ile ilgili resmi bildirimde bulunulmuştur. Necip Milletimiz her zaman zalimlere karşı mazlumların yanında yer almıştır. TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü olarak her zaman FİLİSTİNLİ kardeşlerimizin yanında olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." dedi.

Yapılan Açıklama...

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
26.10.2023

He he olur, siz başlayın o İsrail malı kimse almasın, şu İsrail malı sakın kullanmayın, şu deterjan, bu şampuan, şu sabun, o yiyecek bu içecek, falan marka filan marka demeye, bakacaz hele geriye ne kalıyor elinizde, yav sizden daha aptal kim var acaba, kola döken, sahte dolar yakan başka kim var sizin gibi, la sizinki zaten şov onu biliyoruz da, hadi diyelim gerçekten o saçma boykotunuza sadık kaldınız da yaptınız, nolacak o zaman, bir, Amerika ve İsrail bu yaptığınızdan zerre kadar etkilenmeyecek, iki, siz bu aklınızla mağara hayatı yaşayacaksınız, çünkü elinizde bi tek kalırsa köy yumurtası kalır, onu da sayenizde zaten alamıyoruz ki siz de alamıyorsunuz o hep beraber batırdığınız ekonomi yüzünden, bi de öyle bi tuhafsınız ki siz boykotçuların cebinde de genelde ayfon var, öyle de değişiksiniz, cebinizdeki ayfonu kırmadıkça, bindiğiniz Ford'u uçurumdan atmadıkça sizler sadece birer sahtekarsınız

27.10.2023

Kardeşim mesele adamı batırmak değil Benim bir kuruşum onun cebine girip bir kurşun olup da oradaki masuma sıkılmaması Kahve bu, ekmek hava su değil, olmazsa yaşayamayacağımız bir alternatifsiz bir şey değil ki bu kadar tantana etmişsiniz

26.10.2023

Çokta fifi 😂

26.10.2023

BİM'den VİP Coffee alıp sunun alternatif olarak. :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ