Bolu Kartalkaya'daki otel yangını hakkında TBMM Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin önerge, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.
Bolu’daki Kartaltepe Kayak Merkezi’nde bulunan Grand Kartal Otel’de çıkan yangın faciaya dönüşmüş ve 36’sı çocuk 78 kişi hayatını kaybetmişti.
TBMM Genel Kurulu'nda siyasi partilerin ortak önergesiyle Bolu Kartalkaya'da Grand Kartal Otel'de meydana gelen yangının tüm boyutlarıyla araştırılarak benzer olayların önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis araştırma komisyonu kuruldu.
TBMM Genel Kurulu'nda grubu bulunan partiler tarafından Grand Kartal Otel'de meydana gelen ve 78 kişinin ölümü ile sonuçlanan yangın faciasının araştırılması için ortak önerge TBMM Genel Kuruşu'nda kabul edildi. 22 üyeden oluşacak komisyonun çalışma süresi 3 ay olacak. Komisyon gerektiğinde Ankara dışında da çalışabilecek.
akp ve MHP oylarıyla red edilmedimi yani
Kendilerini aklamak için tabi ki komisyona ihtiyaç var. Otel sahiplerine kişi başı 3 günden . 78*3=234 gün uygundur.
ne komisyonu kardeşim turizm bakanı istifa edecek belediye başkanı istifa edecek istifa etmemek için komisyonu kurulacak olayi nedir yeter artık