TBMM’de Bütçe Mesaisi: Salonda Küfür Kıyamet, Bahçede Mangal Partisi

TBMM’de bütçe görüşmeleri devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı’nın bütçesi görüşülürken salonda tartışmalar yaşandı. Bazı milletvekillerinin küfür ettiği de tutanaklarda yer aldı. Bütçe görüşmeleri salonda küfür kıyamet giderken, milletvekilleri bahçede ise mangal partisi yaptı.

TBMM’de Milli Savunma Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında CHP’den AK Parti’ye geçen Mehmet Ali Çelebi ile İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen İsmail Ok açıklamalarda bulundu.

Çelebi konuşmasında "Ordumuz Yunan’a Kurtuluş Savaşı’nda yüzme yeteneği kazandırdı, şimdi de teröriste saklambaç yeteneği kazandırıyoruz" dedi. DEM Parti Mardin Milletvekili Kamuran Tanhan "Partini sattın" diye bağırırken Sırrı Sakık da, "Oynak adam, dönek, fırıldak" dedi.

DEM Parti Mardin Milletvekili Kamuran Tanhan "Partini sattın" diye bağırırken Sırrı Sakık da, "Oynak adam, dönek, fırıldak" dedi.

TBMM’de bunlar yaşanırken, meclis bahçesinde ise mangal partisi yapıldı 👇

Meclisteki mangal partisi sosyal medyada da konuşuldu 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

TBMM’de Bütçe Mesaisi: Milletvekilleri Her Gün Ayrı Ziyafet Çekecek
TBMM Lokantasındaki Mükellef Sofranın Toplam Hesabını Görünce Düşüp Bayılabilirsiniz

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
YORUMLAR
13.12.2023

ülkenin vatandaşı kimsenin umurunda değil herkes kendi keyfinde haran zıkkım olsun hepinize birde iyi bir şey gibi okadar aç fakir varken sizler kendi huzurunuzda başka bir şey yapmaz misiniz göreviniz yemek çalmak dolandırmak vergi kaçırmak mafya lideri olmak başka ben hatırlamıyorum okadar çok ki

13.12.2023

Ülkenin a.. koymuşlar keyif yapıyorlar, senenin tümü boyunca asgari ücret konuşulup alım gücünden haberleri olmaması bunun en büyük göstergesi zaten. Şu hâle bak ülke yönetiyor bunlar!

13.12.2023

En çok sinir olduğum konu da o. Halktan kopuk bir şekilde çok rahat hayat sürüyorlar, ayda 70.000'i ceplerine koyuyorlar üstelik meclisin indirimli mutfağından faydalanıyorlar. Bir de bunlar "millet" vekili(!)

13.12.2023

Lan haysiyetsizler, öyle çok istiyorum ki orda olup hepinize ayrı ayrı özenle yakın mesafeden çok pis küfür etmeyi, hiçbirinizde onur yok sizin

TÜM YORUMLARI OKU (11)