TBMM 1 Temmuz'da Tatile Girmeyecek

Genel Kurul'da, AKP'nin, çalışma gün, saat ve gündemine ilişkin grup önerisi kabul edildi.TBMM Genel Kurulu, 1 Temmuz'da tatile girmeyerek çalışmalarına devam edecek. AKP, tepkilere neden olan Yargı Paketi’ni önümüzdeki günlerde TBMM gündemine getirmeyi planlıyor. 

AA'nın verdiği bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile bazı uluslararası anlaşmalar gündemin ön sıralarına alındı.

Genel Kurul salı, çarşamba ve perşembe günü Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile bazı uluslararası anlaşmaların bitimine kadar çalışacak. Çalışmalar bitirilemezse, Genel Kurul 24 Haziran Cuma günü de toplanacak.

'Yargı Paketinde Erteleme Yok, Tatilden Önce Yasalaşacak'

Genel Kurul, haftaya, normal çalışma günlerinin dışında 27 Haziran Pazartesi ve 1 Temmuz Cuma günleri de tasarı ve teklifler için mesai yapacak.

Alınan karar gereğince, Genel Kurul, 1 Temmuz'da tatile girmeyerek çalışmalarına devam edecek.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.06.2016

Uyku apnesi apne olarak da bilinir. Uyku sırasındaki solunum duraklamalarından kaynaklanan ve uyku düzeninin bozulmasına sebep olan önemli bir hastalık. Uyku apnesi uykuda hava akımının en az 20 saniye süreyle normal değerinin %20'sine ve daha altına düşmesi ile tanımlanabilir. Uykudaki solunum duraklamaları sonucunda kandaki oksijen miktarı azalır ve karbondioksit miktarı artar. Uyku apnesi sinir sistemindeki bir problem veya solunum yollarındaki bir tıkanıklık nedeniyle uyku apnesi oluşabilir. Bazen de bu her iki durum birlikte olmaktadır. Bu hastalığın değerlendirilmesinde sadece solunumun durması apne değil aynı zamanda solunumun azalması hesaba katılmaktadır. Yüksek gürültülü horlama, yorgunluk, aşırı sinirlilik, konsantrasyon bozukluğu, sabah başağrısı gibi sorunlar uyku apnesinin sonuçları olarak ortaya çıkabilir. Hastalarda, hastalığın seviyesine göre bu sorunların biri, birden fazlası ya da hepsi birden görülebilir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ