TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun Türkiye ve ABD'de Kendisine Yapılan Davranışları Kıyaslaması Tartışma Yarattı

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu, katıldığı bir podcast'te basketbol hakkında çeşitli konuları konuştu ve NBA anılarını anlattı. Türkiye ve ABD'de kendisine yapılanlar hakkında konuştuğu kısım ise sosyal medyada gündem oldu. Ayrıntılar ⬇️

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Orlando Magic‘ten takım arkadaşı Quentin Richardson’ın podcast programına konuk oldu.

Türkoğlu, basketbol gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Hidayet Türkoğlu, Türkiye'de basketbolu yönetmenin zorlukları neler, 'Seni buna iten şey ne oldu?' sorusunu şöyle yanıtladı;

Açıkçası bir şeyleri değiştirmek istiyorum. Türk basketbol tarihinde hiç yapılmamış bir şey inşa ediyorum. Bu tür şeyler bana tutku veriyor. Ayrıca, etrafımda bana yardım edecek arkadaşlarım var.

“Eşim bile bazen ‘Buna devam etmek zorunda mısın’ diyor. Türkiye’de maçlara gidiyorsunuz ve 10 bin kişi sizi yuhalıyor. Organizasyonun tepesindeyken işler her şeyin önüne geçer. Bu konuda hiçbir şey yapamam.

Hedo, konuşmasına ise şöyle devam etti ⬇️

Burada NBA maçına geliyorum, insanlar beni ayakta alkışlıyor. Kendi ülkeme dönüyorum, 10 bin kişi beni yuhalıyor. Orlando’ya geliyorum, 20 bin kişi tezahürat yapıyor.

Tamamen farklı zihniyetler. Ama Türkiye’de hala başarmam gereken şeyler var. Tabi bunlar hemen bir gün de olacak şeyler değil.

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın Fotoğrafını Blurlayarak Paylaşan Gericiye Tepki Yağdı
Amedspor Maçında Yaşanan Olayların Ardından Bursaspor'dan Yapılan Açıklama ve Gelen Tepkiler
İyi Niyet Elçisi Cedi Osman'dan Depremzede Çocuklara Yardım Çağrısı

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
09.03.2023

Ağrına gidiyorsa istifa et,onurlu ol..yaratmaya çalıştığınız mağduriyeti s……

09.03.2023

ABD de meslegini adam gibi yaparsan alkislanirsin onun yerine yalaklik yapsan ertsi gün kovulurudun.Ama Türkiyede yalaklik yaptigin sürece ceplerin doluyor bos bir sayginlik kazaniyorsun ama Milletin gözünde kendin de dedigin bir boktan farksizsin.Simdi kiyasla arada ki farki tabiiki aklin varsa..???

09.03.2023

Kardes Fethullah Gulen'i hem ABD'de hem dunyada milyonlarca kisi alkisliyor, Turkiye'de 80 milyon kufur ediyor, mantikli bir kiyaslama yapmiyorsun :)

09.03.2023

Akp Cennahindan hala FG hala ilgi ve saygi duyanlar var.Bakmayin konusmalarina ..Bu secimde Kankalarini cagirmak gibi niyetleri olacagina inananalrdanim...

TÜM YORUMLARI OKU (21)