Taylan Kulaçoğlu ve Gazeteci Hakan Gülseven Serbest Bırakıldı

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven serbest bırakıldı. 

Gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu ve gazeteci Hakan Gülseven, tutuklama talebi ile sorgu hakimliğine sevk edilmesinin ardından serbest bırakıldı.

Serbest bırakılma haberini Avukat Tamer Doğan sosyal medya hesabından paylaştı. Doğan paylaşımında 'Düşmanlarımız çatlasın! Müvekkillerimiz serbest bırakıldı' dedi.

Havuz medyası ve Twitter trolleri tarafından hedef gösterildikten sonra gözaltına alınmışlardı👇

Gazeteci Hakan Gülseven ve Taylan Kulaçoğlu Gözaltına Alındı

Sabah gazetesi Kulaçoğlu'nun İsimsizler Hareketi adlı Telegram sayfasını yönettiğini belirterek, 'İsimsizler Hareketi, TT listesi belirlemek, sosyal medyada düşüncelerine uygun olmayan hesapları hedef seçmek gibi faaliyetlerinin yanı sıra provokasyon içerikli tweet yani iletiler atarak Türkiye'de kargaşa çıkarmak ve manipülasyon yapmayı hedefleyen paylaşımlar yapıyordu. Terör örgütü DHKP-C'yi sosyal medyada destekleyen ve terör örgütü propagandası yaptığı belirtilen Taylan Kulaçoğlu ismindeki kişi 'İsimsizler Hareketi' adı altında Twitter'da bir hesabı yönetiyordu' şeklinde ifadelerle hedef gösteren haberler yapmıştı.

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.05.2020

Bu ikisini takipte tutmak lazım. Teroristleri destekleyen imalarda bulun sonra hak hukuktan bahset hadi ordan yol al! Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran iki kendini bilmez haktan hukuktan bahsedecek en son insanlar olur

19.05.2020

Ülkede adalet kavramı öyle bir çürüdü ki olmaması gereken hukuksuz onbinlerce durumdan bazıları engellenebildi diye seviniyoruz. Bugünlerin mimarı olan Kenan Evren ve Deniz Baykal ve kötüleşen olaylara en basit çözümleri bile getirmekten aciz kalan Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu... Tayyip sadece fırsatını bulduğu için at koşturan bir külhanbeyi. Peki ona bu fırsatı defalarca kere veren siz basiretsiz embesillere ne demeli?

19.05.2020

Editör Yasin Kod isimli arkadaş havafişek veya mekik emojisi nerede? Aynı zihniyetin mahsülü arkadaşların serbest kalmış sevinmen gerek.

TÜM YORUMLARI OKU (5)