Tavuklarına Saldırdığını İddia Ettiği Köpeği Aracın Arkasına Bağlayarak Sürükleyen Cani

Kahramanmaraş'ta kaydedilen görüntülerde, boynuna ip bağlanmış bir köpek aracın arkasında sürüklenirken görülüyor. İddialara göre ise köpeğin bu şekilde cezalandırılmasının nedeni tavuklara saldırmış olması. Aracın arkasına bağlanarak sürüklenen köpeği fark eden duyarlı bir vatandaş olaya el atarak köpeği bu durumdan kurtardı.

Köpeklere karşı bir diğer işkence görüntüsü de İzmir'den...

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR

Bakın bu şahıslar beyin ve vicdan yoksunudur.Bir insanı insan yapan aklı ve vicdanının olmasıdır.Bu şahıslar insan yetilerini kaybettiklerinden bunları insan yerine koyup yargılamak anlamsızdır.Kesin kafasını atın gitsin.

23.10.2018

inanamıyorum bir de izmirden gelmiş benim şehrimde ya bunları yapanlar daha kötü şekilde gebersin inşallah her yere şikayet edicem o habere gülen oç senin ağzını yüzünü sikerim ben bıktım hayvanlara kötülük haberi görmekten ibret olsun diye birini öldürüvericem yeter amk

23.10.2018

hani hayvan haklarıyla ilgili yasa çıkıyordu ? bir yasa çıkarmak kaç dakika sürer, geçen yıldan beri bekliyoruz. buradan istediğimiz kadar üzülüp kızalım, yasa çıkmadıkça elimiz kolumuz bağlı sinirlenmeye devam edeceğiz. devletin vicdana gelmesini bekliyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (4)