Yaz sezonu başladığından bu yana sık sık gurbetçilerin 'sıla yolu' paylaşımlarına şahit olduk. Ülkemize kendi araçlarıyla gelmeyi tercih eden gurbetçiler sınır kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. Bu sırada verdikleri röportajlar da sık sık gündem oldu. Birçoğu ise tepkilerin odağı oldu.
Gurbetçilerin şimdi de 'dönüş yolu' çilesi başladı. Yerlerde uyumak zorunda kalan gurbetçiler, yaşadıkları zor durumu paylaştı. Paylaşımlardaki lüks araçlar ise dikkat çekti.
oyy kıyamam hem onca yol tep, gel b*k at, bize tavsiye ver, yüroları harcayıp "eskiden böyle değildi" diye şikayet et, giderken ağla, sonra da bu dönüş çilesini çek vahh vahhh çekilecek çile değil bee.
Uçakla seyahat ederseniz bu çileyi çekmezsiniz.
Sen Türkiye gibi cenneti bırak git olacak işmi şimdi yaaaa🥺 hani gitmeyin kalın dicem kurulu düzeniniz vardı dimi tühhhhh