Ülkemize yaz tatili için gelen Avustralyalı model ve arkadaşının yaşadıkları kan dondurdu. Türkiye'de tanıştıkları adamın tacizine uğrayan genç kadınların sözlerini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. Detaylar içeriğimizde...👇
Ülkemize yaz tatili için gelen Avustralyalı model ve arkadaşının yaşadıkları kan dondurdu. Türkiye'de tanıştıkları adamın tacizine uğrayan genç kadınların sözlerini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. Detaylar içeriğimizde...👇
Her yıl olduğu gibi bu yıl da turistler yaz tatili için ülkemize akın etmeye başladı.
Testa, Türkiye'de yaşadığı korkutucu olayla hepimizin tüylerini diken diken yaptı. Anlatılanlara göre arkadaşı Grace ile Türkiye’ye tatile gelen genç kadın, Türkiye'de bir erkekle tanıştı ve zaman geçirmeye başladı.
Testa, yaşadığı en kötü seyahat tecrübesini anlatırken yaşadıklarından sonra ülkeyi terk ettiklerini söyledi. İki arkadaşın en çok korktuğu olay ise otel odalarına yeni tanıştıkları adamın Testa banyodayken adamın banyoya adım atması olmuş.
Ünlü model, arkadaşının sorumluluk sahibi olmadığını belirterek nereye giderlerse adamı da davet ettiklerini söyledi. Ardından da 'Adam otel odamıza geldiğinde çok şaşırdım bir anda soyunmaya başladı ve benimle duşa girmek istediğini söyledi' dedi.
Bu olaydan sonra ülkeyi terk etseler de tekrar Türkiye'ye gelmek istediklerini de ekledi.
odana niye çagırıyorsun ki aq saf mısınız
Hiç inandırıcı gelmedi giriş gelişme sonuç'a bakınca taciz denir mi bilemedim.. Bir de adamı dinlemek lazım... pr için taciz hikayesi uydurmakta moda oldu ayrıca.
bakmayin boyle domaldigima kolay lokma degilim