Tatil Amaçlı Kiralık Villa Seçeneği Artık Popüler Tatil Tercihleri Arasında

Bir dönemin alternatif tatil seçenekleri arasında yer alan kiralık villalar ve tatil evleri artık tatil severlerin popüler tatil tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Son yıllarda her alanda olduğu gibi tatil seçimlerimizde de alışkanlarımız ve seçimlerimiz değişiyor alternatif tatil biçimleri deneyimliyoruz. Ancak bir zamanlar bu alternatif tatil biçimlerinden olan tatil konutu kiralama seçeneği artık trend tercihler arasında. Tatil severler her tatil planında farklı destinasyonlarda ve konut seçeneklerinde deneyimlerini büyütüyor her deneyimde farklı bir konuta misafir olmanın tadını çıkarıyorlar.

Kısa Dönem Kiralık Tatil Konutları Neler Barındırıyor?

Misafirleri için özer hazırlanmış tatil konutları otel veya tatil köylerini aratmıyor ve ev konforunuzun üzerinde bir tatil imkanı sunuyor. Misafirlerinin beklentileri ve ihtiyaçları üzerine dizayn edilen tatil konutları özel havuzlu kiralık villalar, özel havuzlu,  ortak havuzlu veya havuzsuz yazlık konut, ev seçenekleri yada bungalov evler olarak ayrılıyor.

Tatil konutları bir evin içerisinde olması gereken tüm ekipmanı ve eşyayı barındırıyor. Beyaz eşyalar (çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, buzdolabı), ortak alan veya odalarda klima, mutfakta mikrodalga, kettle, tost makinesi, kahve makinesi gibi tüm ihtiyacınıza yönelik ekipman mevcut. Ayrıca mutfak ekipmanları tabak, bardak, çatal bıçak, tencere, tava gibi ekipmanların yanı sıra ütü, ütü masası gibi ekipmanlarda mevcut. Tıpkı otele gidiyormuş gibi bavulunuzu alıp gidebileceğiniz tatil konutlarında tatil severler için temiz havlu ve serilmiş halde temiz nevresim, çarşaf ve yastık kılıfları gibi hizmetler tatilcilerini hazır bekleyen kiralık villa seçenekleri otel standartlarını aratmıyor.

Villalarda sauna, hamam, kapalı ısıtmalı havuz, jakuzi gibi lüks tercihlerde seçenekler arasında yer alıyor.

Her Tatil Planına Uygun Seçeneklerde Kiralık Villa Bulmak Mümkün

Sektörün öncü girişimlerinden Villapaketi.com web sitesine göz attığımızda Arkadaş grupları, küçük veya geniş aileler ve aile grupları, mahremiyete saygı duyan havuzu görünmeyen korunaklı havuzlu muhafazakar ailelerimiz ve balayı çiftleri için özel seçimler mevcut. 1500 den fazla tatil konutunun listelendiği sitede istediğiniz il veya tatil beldesini ve tatilinizi benzersiz kılacak seçimleri yaparak kiralık villa bulmanız mümkün.

Villa Tatili, Yaz ve Kış Tatillerinizin Vazgeçilmesi Haline Geliyor

Yaz aylarında yoğun ilgi gören kiralık villa ve tatil konutları artık kış aylarında da tatilcilerin uğrak noktası haline gelmeye devam ediyor. Tatil severler hamam, sauna, kapalı sıcak havuz, jakuzili villa seçimleriyle kış aylarında da unutulmaz tatil deneyimleri ve anılar biriktirmeye devam ediyor.

Kiralık Villa Fiyatları Çok mu Yüksek? Minimum Kaç Gün Kiralanabilir?

Villapaketi.com misafir temsilcilerine en çok yöneltilen sorulardan biriside kiralık villa fiyatları oluyor. Tatil amaçlı kiralık villa fiyatları bölgeye, villa türüne ve tatil planladığınız takvime göre değişiyor. Fakat Villapaketi.com web sitesinin geniş villa ve tatil konutu portföyünde her bütçeye uygun bir seçenek bulmak mümkün. Minimum 3 Gece, 5 Gece ve 7 Gece ile üstü konaklama tercihi sunulan kiralık villa seçenekleri arasında.

Nasıl Kiralık Villa Rezervasyonu Yapabilirim?

Villapaketi.com web sitesi Villa Paketi Tatil Konutu Kiralama Acentesi 20 yılı aşkın turizm deneyimi ve tatil konutu kiralamadaki 5 yılı aşkın sürelik birikimiyle tatil severlere kiralık villa ve tatil evleri rezervasyonları için imkan tanıyor. Belirlediğiniz seçeneklere ve tarih aralığına göre web sitesi üzerinden birkaç dakika içerisinde sadece toplam rezervasyon tutarının %20 sini ödeyerek rezervasyon gerçekleştirmeniz mümkün. Geri kalan tutar konaklamanız başlarken villaya giriş öncesinde ödeniyor. Ayrıca deneyimli misafir temsilcileri aradığınız tatil planını organize ederken size eşlik edebiliyor kiralık villa bulmanıza yardımcı olabiliyor.

Sorularınız ve kiralık villa seçeneklerini görmek için hemen Villapaketi.com web sitesini ziyaret edin!

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası