Tasını Tarağını Toplayıp Çanakkale'de Bir Köye Yerleşen Ünlü Oyuncu Burak Hakkı'nın Herkesi İmrendiren Mis Kokulu Hayatı

Şu an hepimizin böyle bir köy evine ihtiyacı var! 😍

Başarılı oyuncu ve eski manken Burak Hakkı'yı tanımayanınız yoktur; aynı zamanda yakışıklılığı da dillere destan kendisinin! 😍

www.instagram.com

Bundan 3 yıl önce, tasını tarağını toplayıp hayalini kurduğu bir köy evine yerleşti ünlü oyuncu.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsaya çiftlik kuran Burak Hakkı, herkesin imrendiği o hayatı yaşıyor şu sıralar...

Sebze ve meyve üretiminden tutun da her türlü organik besinini kendi elleriyle yetiştiriyor, toprakla uğraşmayı sevdiğini söylüyor.

Gerçekten kendisi uğraşıyor ama!

Kendi toprağını ekip-biçen ünlü oyuncu 'Ne kadar uğraşırsan uğraş, varacağın nokta toprakta bir parça olmak… O yüzden pişman olmayacağınız, keyif aldığınız şeyler yapmanız gerekiyor.' diyor.

Önceleri sık sık ziyaret için kurduğu bu çiftlik, zamanla vazgeçilmez olmuş onun için...

'Burada birçok şey yetişiyor. Toprakla uğraşmak beni dinlendiriyor' diyor.

Koronavirüsün ciddiye bindiğini anladığı an direkt annesini ve oğlunu da alıp köye yerleşmiş tamamen.

'Ben bu süreyi oğlum ve annemle çiftlikte geçiriyorum. Tohum ekiyorum, bahçe işleriyle, tarımla uğraşıyorum. Kitap okuyorum, televizyon izliyorum ve gündemi takip edip doğru bilgilenmeye çalışıyorum” diyor.

Ama yani... Bu ne arkadaş!

Şu manzaraya bakar mısınız?

Daha bugün yaptığı paylaşımlara baksanıza! 😍

Emeğinin karşılığını çoktan almaya başlamış bile...

İnsan gerçekten "keşke ben de böyle terk edip gitsem!" demiyor mu içinden?

😍

Alın teri bu alın! Gerçekten helal olsun...

Bu arada... Tam anlamıyla çiftliğini ve evini merak ediyorsanız... 👇

👇

Nasıl?

Sizin de canınız çekti mi? 😍

Doğaya ve oğluna bırakacağı en güzel hediye değil mi? ❤️

❤️

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.10.2020

Onlerine ceviz,armut,elma,visne,dut,kayisi,erik agaclarinin yapraklarini koysan bile ayirt edemeyen, koy hayati gormemis, saatlerce meyve toplamamis, komur tasimamis, soba yakmamis, capa yapmamis, toprak kazmamis, evin disinda bulunan tuvalete gitmemis kisiler koy yasamini ovuyor. O hippi bozuntularina inanmayin. Millet bosu bosuna koyden kente goc etmedi.Cocuklarini bosu bosuna koylerinden uzak tutmadi.Etrafta dogma buyume Istanbullu olup hic memleketine gitmeyenler var. Koyde yasam sandiginiz gibi degil.Komsuluk da ovulen bir sey degildir.Surekli kahvede veya gunlerde dedikodu doner, BBG evinden farksizdir. Neyseki sehirde komsuluk yok da rahat ediyorum. Koylu kurnazi esnaflar hep kaziklarlar neyseki supermarketler geldi de battilar. Gelenege gorenege deginmek bile istemiyorum. O dizilerde gordugunuz koy hayati sahtedir. Bu adamin birikimi var.Yaptirmis guzel bir ev ile bahce hayatini yasiyor. Egosu icin paylasim yapiyor.

16.10.2020

İşte sürekli şehirde yaşayınca da böyle fesat oluyorsun. Burak Hakkı arkadaşımdır, birkaç kere de gittim buraya. Adam her şeyiyle kendi ilgileniyor. Tabi ki yardımcıları var çünkü çok büyük bir alan. Ama yok egosu için, yok başkası yapıyor kendi paylaşıyor, böyle bir şey yok. Adam oyuncuydu zaten, ego meselesi olsa niye bıraksın oyunculuğu? İnsanlara alternatif bir hayatın da olduğunu göstermek için paylaşıyor bazı şeyleri. Bazılarını da keyfi için. Ayrıca toprak işi o kadar da zorlu bir şey değil. O bokladığın köylülere sor her şeyi anlatıyorlar, hatta gösteriyorlar da. Az rahatla.

16.10.2020

Şu hayatı yaşamak için bile belli miktar parayla gitmek gerek oralara:/

Her şeyi iyi güzel de böcekler ve yılanlar nolcak :(

Pasif Kullanıcı
15.10.2020

Daha ilaclamasi var, sulamasi var, budamasi var, koklerinin capalanmasi var. Gerci kendisinin yaptigini dusunmuyorum.Bitki yetistirmek zahmet ister.Tutmustur birini, yetisen bitkileri de kendi yetistirmis gibi paylasiyordur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ