Tasarruf Uzmanı Mert Başaran'dan 2 Milyonluk Araba Yorumu: "Onun Yerine Ev ya da Altın Alırım"

Kamuoyunda ekonomi yönetimiyle ilgili verdiği tavsiyeler nedeniyle 'tasarruf uzmanı' olarak tanınan Mert Başaran, bindiği aracın eski olduğunu söyleyenlere 'Bu arabayı yenilerken üzerine 2 milyon koymam gerekecek, onun yerine 1+0 daire alırım, güzel bir toprak alırım. Hiç bir şey yapamazsam gider altın alırım 5-10 yıl sonra altın en az 20-30 milyon olacak.' dedi.

Türkiye'nin öngörülemeyen ekonomik sisteminde parayı yeni bir araca harcamanın mantıksız olduğunu söyleyen tasarruf uzmanı Mert Başaran, kendi aracını tanıttı.

2006 model Land Rover kullandığını söyleyen Başaran, "Çok güzel bir araba. Ne gerek var abi arabaya para vereceğim. Onun yerine 1+0 daire alırım her ay en az 10 bin lira kira getirir. Güzel bir toprak alırım, çok güzel para yapar. Hiç bir şey yapamazsam gider altın alırım 5-10 yıl sonra altın en az 20-30 milyon olacak." dedi.

İşte o video 👇 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Uçağı Birbirine Katmıştı: THY Hostesine Saldıran Dilan Çıtak'ın Polisle Tartışma Görüntüsü Ortaya Çıktı!
Patronundan Azar Yedikten Sonra Tuvaletteki Dans Rutinini Paylaşan Genç Kadın Güldürdü: "Kiram 22 Bin Oldu"
Boşnakların Misafirlere Üç Tane Kahve İkram Etmesinin Sebebi İzleyenleri Güldürdü

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
18.09.2024

annemlerin köyünde bi adam vardi tahsin amca allah rahmet eylesin ayni bu kafadaydi cok varlikli olmasina ragmen arabasi l,ustu basi eskiydi, kiz cocuklarina burs veriyormus koyde kimin ihtiyaci olsa yardim etmis herkes bunlari cenazesinde ogrenmisti ben cocuktum öldüğünde hala da anarlar tahsin amcayi okul bahcesine cocuklar yesin diye bir sürü meyve agaci diktirmisti❤ bence asil zenginlik bu😊 oteki tarafa giderken altindan paradan cok daha degerli seyler goturdugune eminim

18.09.2024

Bir bakıma doğru söylüyor olabilir ama eski arabalar hiç tasarruflu değil özellikle elemanın bindiği gibi eski suvlar. Motoru güçlü 4x4 çekişli olmasının yanında tasarruf adına hiçbir teknolojik donanımı olmadığından benzini su gibi tüketiyorlar benzinciden çıkamıyorsun. Yani eleman tasarruf uzmanını bırak tasarruftan hiç anlamıyor gibi.

18.09.2024

Yav ben bu adamı hem seviyorum hem de hiç sevmiyorum... Şimdi tasarufu öğretmeye, alışkanlık haline geirmeye çalışıyor çok güzel, uğraşıyor, sağolsun. Ama zaman deli gibi akarken, geleceğe yatırım, kendimi sağlama alim, ona ne gerek, buna ne gerek diyerek de hayatı kaçırmakta istemiyorum. Şansa kaza hayat bulmuşuz altın, toprak peşinde de, gezim tozim yiyim içim diyerekte ömrümü harcamak istemiyorum. Biliyorum, hayatta hazırlıklık olmak gerek, yere düşersek en sevdiğimiz önce üstümüze basarak geçeceğinden çok açılmadan, iki harcayıp bir saklayarak hayatı yaşama tarftarıyım.... Ama çok gıcık olmaya başladım bu adama onu atamıyorum üstümden

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ